2777
2789
عنوان

دخترم شفاش رو گرفت....

4240 بازدید | 176 پست

دوستان ممنونم از همتون ک این مدت جویای حال دخترم بودین

دیروز اتاق عمل رفت و گفتن  ک تومورش  خاموش شده و دیگ قطع درمان میشه

اول محرم شفاش رو گرفت

قربون خدا برم

خدلروشکرررررررر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر😍😍😍 برای شفای خواهر منم دعا کن گلم🤲❤

الهم اشفع کل مریض بحق حسین  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الهی😍😍😍

انشالله هما بیمار ها شفا بیدا کنن

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

برا بابا منم دعا كن تو اي سي يوعه💚😔

من از همه برای خوب شدن بریدم ولی از خدا نبریدم  توهم نبر

لا تقنطو من رحمته الله...

خدا شفا میده انشالله

الهی شکر الهی شکر الهی شکر...قربون امام حسین برم..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
گریم گرفت،،،خداروشکر خدا براهم نگهتون داره🥺🥺🥺

دیگ موهاش نمیریزه😭😭😭😭