2777
2789

سلام خانوما راستش  شوهرم طی این دوماه دو نوبت اومده خونه میگه برای  انجام کاری رفته  به شهر دیگه ،اینم بگم من خیلی به شوهرم وابسته ام به ظاهر اینطور نیست ولی خودمو که نمیتونم گول بزنم!!!!!!!!درمورد مسائل عاطفی هم دلم نمیاد قضاوت یکطرفه کنم دلم راضی نمیشه  ،اما من میگم که این بخاطر کار رفته یه شهر دیگه چرا به من اصلا زنگ نمیزنه !! من یکی دوبار میزنم وقتی هم که خودش زنگ میزنه اگر مجددأ به هر دلیلی لازم بشه که بهش زنگ بزنم جواب نمیده اصلا.

به نظرتون چیکار کنم دلم داره میترکه لطفا راهنمایی کنین‌

این نیز بگذرد🧿👒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

خب بهش بگو اینم زندگیه برام ساختی؟ یا بیا خونه یا تکلیف منو روشن کن 

عجبا

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

من شوهرم هرماه یه هفته تا ده روز میره شهرستان قراره اخر هفته بره الان داشتم گریه میکردم اونم میگه زود برمیگردم از الان عزا گرفتم تنهایی اذیتم میکنه البته خبر دارم کجاست ازش بیخبر نیستم یسر هم باهم درتماسیم یا پیام میدیم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶