2777
2789
عنوان

امد به سرم از انچه میترسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 178 پست
اگه دکتر نره و فقط توسل کنه خدا هم از آدم قبول نمیکنه چون تلاشی نکرده برای درمان خدا به ادم های تلاش ...

اگه دقت کنی حرف منم همینه،ولی زود امامارو نشونه گرفتن کارخوبی نیست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکتر نره و فقط توسل کنه خدا هم از آدم قبول نمیکنه چون تلاشی نکرده برای درمان خدا به ادم های تلاش ...

آفرین 💯👏 موافقم، فقط اون کامنت اولیت که نوشته بودی امامان خودشون فوت کردند .. دوست نداشتم 💔

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
میشه جواب منم بدین  کرونای شدید از کی خوذشو نشون میده  من الان ۳روزه خفیف دارم ممکنه شدی ...

از کجا معلوم شدید گرفته باشی عزیزم، من تقریبا شدید گرفتم، یه شیب ملایم داره، ولیی دکتره خوبی رفتم و روزی دو تا سرم بهم میزد، برای همین شدت نگرفت

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
اینم بدبختیه ماست،الان واقعا دعا به دردمون میخوره هیچکس دلشون واسمون نمیسوزه،شاید خدا کاری کنه،مردم ...

مث مردمی ک میرن هیئت این شبا دعا و توسل کنن وضعیت بیماری بهتر شه؟ :))  

اینم بدبختیه ماست،الان واقعا دعا به دردمون میخوره هیچکس دلشون واسمون نمیسوزه،شاید خدا کاری کنه،مردم ...

یه چیزی بهت بگم من حس میکنم این حالی که الان داریم عذاب خداونده  همه چی که به ظاهر نیست ماها هی خدا و پیغمبر میگیم ولی مملکت مون پر از گناهه و ستمگرانی که اسلام و دین و خراب میکنن این خودش یه گناهه بزرگه و ماها هم که ظلم پذیر خدا سایه یه غذابشو رو ما پهن کرده مثل جهنم شده زندگی هامون مریضی فلاکت گرونی ولی یه نگاه به یه سری کشورها بنداز اینجا جهنمه اونجا بهشته. دوستم تو اتریشه میگه انقد مردم با هم خوبن انقدر مهربونن میگه من که غریب هستم حتی بهم محبت میکنن ولی اینجا همه میخوان از دهن هم لقمه رو بزنن  نتیجه اش میشه وضعی که الان توش هستیم