2777
2789

خودم ۲۱ سالمه ایشون ۲۷ شغل اداری با درآمد خوب خونه و ماشین و شناخت در همسایه بودن دارم ازشون ی جلسه باهاش صحبت کردم و تا الان ی جلسه مشاوره رفتم مشاوره خصوصیات اخلاقیشو گفتن مث خوده منه ولی تست شخصیت و رفتار شناسی خوبه ک بزنیم ظاهریم خوبن فقط من گندمیم ایشون سفید

لطفا ب ویژه خانمایی ک ازدواج کردن و تجربه دارن جواب بدن

ممنون از همتون التماس دعا

بله خوبن جوابشو بده کلییییییلیییییی😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت. کمه این تست آمادگی ازدواج رو بزن 

ازدواج کردین؟ مشاوره رفتین؟

ی چیزیم هس من خیلی استرس دارم مشاورم فهمید این طبیعیه ؟ ینی میگم همه همینطورین آیاا🤦‍♀️

ازدواج کردین؟ مشاوره رفتین؟ ی چیزیم هس من خیلی استرس دارم مشاورم فهمید این طبیعیه ؟ ینی میگم همه هم ...

اره من مشاوره رفتم اختلاف سنیمون 8 ساله 

تست شخصیت حتما بزنید اون عالیه یکم گرونه ولی خیلی خوبه

اره من مشاوره رفتم اختلاف سنیمون 8 ساله  تست شخصیت حتما بزنید اون عالیه یکم گرونه ولی خیلی خوب ...

حتما میزنم 🌹ی سوال دیگ 😅رنگ پوست شما و همسرتون چیه بنظرت عب نداره اون سفید من گندمی؟ ذهنمو درگیر کرده😂

حتما میزنم 🌹ی سوال دیگ 😅رنگ پوست شما و همسرتون چیه بنظرت عب نداره اون سفید من گندمی؟ ذهنمو درگیر ک ...

اتفاقا شوهرم سفید و بوره من گندمی

ببین من حتی قد شوهرم ی چند سانت ازم کوتاه تره 

ولی اصلا مهم نیست و نبوده انقدر ک عاشقشم و انقدررررر ک خوبه 

فقط ببین میتونی با شخصیتش کنار بیای 

اگه میتونی به روز طولانی پیشش باش ببین خسته میشه چجوری میشه 

بهش بگو یه مشکلی دارم ببین اهمیت میده 

شخصیتش و بسنج دوستاشو ببین ادما خیلی از دوستاشون الگو میگیرن 

اتفاقا شوهرم سفید و بوره من گندمی ببین من حتی قد شوهرم ی چند سانت ازم کوتاه تره  ولی اصلا مهم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، بنظر خودم شخصیت آرومی داره مشاورم گف مث خودت احساسیه 

من نمدونم چرا انقد ب رنگ پوست اهمیت میدم😑

مرسی عزیزم از راهنماییت، بنظر خودم شخصیت آرومی داره مشاورم گف مث خودت احساسیه  من نمدونم چرا ا ...

یکم برای همین گفتم سنت پایینه چون خودمم یک ساله پیش خیلی به حرف بقیه توجه میکردم 

الانم هنوز یکم این ویژگی رو دارم و خیلی بده خیلی بده واقعا 

ولی خب رو خودت کار کن حتما 

یکم برای همین گفتم سنت پایینه چون خودمم یک ساله پیش خیلی به حرف بقیه توجه میکردم  الانم هنوز ی ...

چند سالته؟ ینی میگی رنگ پوست مهم نیس؟ من خودم برام مهم نیس ولی طرف مقابلم ک نمیدونم 

چند سالته؟ ینی میگی رنگ پوست مهم نیس؟ من خودم برام مهم نیس ولی طرف مقابلم ک نمیدونم 

اگه مهم بود میگفت دیگه 

من 25 سالمه 😂 خودمم بچم 

ولی سعی کن باهاش راحت باشی چند وقته میشناسیش؟ 

اگه مهم بود میگفت دیگه  من 25 سالمه 😂 خودمم بچم  ولی سعی کن باهاش راحت باشی چند وقته می ...

همسایه ایم 

پارسال پاییز خواستگاری کردن در حد این ک گفتن بیایم ی جلسه ولی گفتم نه 

۵ بار گفتن من گفتم نه تا عید امسال و ماه رمضون ک دوباره گفتن اجازه دادم بیان ی جلسه حرفیدیم فعلانم ک جلسه مشاوره 

همسایه ایم  پارسال پاییز خواستگاری کردن در حد این ک گفتن بیایم ی جلسه ولی گفتم نه  ۵ بار ...

ببین خیلی ازدواج مهمه 

به نظرم زود عقد نکن حتما سعی کن بشناسیش تو موقعیت های مختلف حتما باهاش پاساژ برو وایسا جلو مغازه ها ببین چی میگه ولی خرید سنگین نکن فکر کنه خیلی ولخرجی

سعی کنید با دوستا هم بیرون برید 

البته این در صورتیه ک با ظاهر کنار بیای 

اگه دو ب شکلی خب مشکل میشه بعدا

بچه چیه خانمی شدی واسه خودت😂25 سالته چند سالگی ازدواج کردی؟

تازه دو ساله😆

خیلی بچم درونم کامل بچست اخلاقم و اینا باز خوبه یکم مشکل اعتماد ب نفس دارم همیشه بچه کوچیک فامیل بودم هیچ وقت هیچکی بزرگ منو ندیده برا همین مشکل دارم🤦‍♀️