2777
2789

سلام خانوما .‌حدود یک هفته هست که گلوم می سوزه و بعضی وقتا سرفه ام میگیره . زنگ زدم ۴۰۳۰ گفت اگه علائمت زیاد شد برو تست بده . خدا رو شکر علائم دیگه ای نداشتم . فقط میترسم اگه کرونا باشه یه وقت ریه ام درگیر نشه . خانمایی که کرونا گرفتین اگه خدای نکرده ریه تون درگیر شده غیر از سرفه چه علائمی داشتین ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بده حتما کسی رو درگیر نکنی خدایی نکرده

من کرونا گرفته بودم فقط گلو درد و سرفه داشتم، به ریم ولی نزده بود هیچ علامت دیگه ایی هم نداشتم فقط یه شب لرز داشتم با بدن درد

مهمترین علائم درگیری ریه تنگی نفس و احساس درد توی قفسه سینه هستش اگه نگرانین یه پالس اکسیمتری ته ...

تنگی نفس که ندارم ولی درد قفسه سینه قبلا هم زیاد داشتم به خاطر رفلاکسم . الان نمی دونم اونه یا ریه ام .‌

نه عزیزم منتظر شدم گفتم اگه علائم دیکه اوند برم که خداروشکر فقط همینه

منم مثل شمام الان ۷ روزه نه بهتر میشم نه خدا رو شکر بدتر . فقط می ترسم از اوضاع ریه هام . 

تنگی نفس که ندارم ولی درد قفسه سینه قبلا هم زیاد داشتم به خاطر رفلاکسم . الان نمی دونم اونه یا ریه ا ...

اگر سابقه رفلاکس دارید احتمالا به همون دلیله سرفه و سوزش گلوتون

تست بده حتما کسی رو درگیر نکنی خدایی نکرده من کرونا گرفته بودم فقط گلو درد و سرفه داشتم، به ریم ولی ...

خوب چقدر طول کشید تا خوب شدین ، یعنی چند روز سرفه و گلودرد داشتین ؟ دارو چی استفاده کردین . والله من که از خونه پام رو بیرون نمی زارم . کلا قرنطینه ام .‌فقط هفته پیش مجبور شدم برم دندونپزشکی .‌