2777
2789

سلام دوستان ممکنه کتاب های که خوندیم آزمونی که شرکت کردین و کلا اگه توصیه ای دارید لطف کنید بگید 

خواهرم إن شاالله سال بعد کنکور تجربی داره ممنون میشم راهنماییش کنید 

عزیزم من کنکور تجربی ندادم هنوز خب ، اما دوسال دیگه قراره بدم

من تستای خیلی سبز رو میزنم فقط بعلاوه میکرو

بعد مدتی پیش داشتم تستای ۹۹ و ۱۴۰۰ رو یه نگاهی میکردم خب ، دیدم تمووووم تستا از خیلی سبزن و تونستم خیلیاشونو بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگخ بنویسی ممنون میشم واقعا

من کلا درسم خوب بود تو مدرسه اما جدی از شهریور شروع کردم به خوندن تا شروع مدرسه یعنی تا آخرای مهر من کل عمومیای سه سال رو تموم کرده بودم و اینکه از مهر شروع کردم کم کم با برنامه آزمون ها و پیمانه ای درس می خوندم کم‌کم یعنی در حد روزی ۴ ساعت ۵ ساعت اما از اسفند بود که مدرسه ها تعطیل شد من جدی شروع کردم روزی هفت هشت ساعت درس می خوندم آزمون را جدی‌تر شرکت کرد اگر میخواد یه تعیین سطحی داشته باشه به نظرم چند جلسه ازمون های قلمچی دوازدهم اما اگر نه چندتا آزمون جمع بندی شرکت کنه 

برا کتاب

دین و زندگی سفیر خرد مسلم بهمن ابادی و میکرو طلایی گاج

عربی و زبان میکرو طلایی گاج

ادبیات میکروطلایی گاج و چهارگانه خیلی سبز

ریاضی نشرالگو جامع 

فیزیک جامع میکروطلایی

شیمی مبتکران سه سال یا میکرو طلایی جامع

زیست میکرو جامع، خیلی سبز پینوکیو جامع 

اینا کتابای من بودن

سلام من کنکور ۱۴۰۰هستم رتبه ۱۰۰ می خوام ۱ سال مشاوره رایگان بدم و می خوام کاری کنم که دیگه مثل من این قدر توی این مسیر افسرده نشی 

فقط کافیه سرچ کنین به انگلیسی کنکور پلاس توی تلگرام اون جا کارنامم هم گذاشتم 

فقط س پلاس رو با c بنویسید