درکل اگه بچه زودتر از سنش بزرگ شه (جدا از جهشی خوندن) بنظرم تو روانش تاثیر میزاره و اینا باعث میشه افسردگی بگیره چون مردم به چشم بچه بهش نگاه میکنن درحالی که ان از ادمای بزرگم بیشتر میفهمه .. *خودم اینطوری شدم:)*
اونایی که تو بچگی توانایی اینو داشتن که زبان یاد بگیرن و این چیزا اگه اینکارو نمیکردن وقتشون تلف شده واقعا ولی بستگی به اون بچه داره... من مثلا بچگی شاهنامه حفظ بودم و زبانم نسبتا خوب بود جغرافیای کشورارو تقریبا اکثشونو بلد بودم و کتابای سنگین و اینا میخوندم و این چیزا بعدم سرکلاسا میخوابیدم چون خسته کننده و تکراری بود برام و جهشی چیز خوبی بود برام
ولی خب بهتره اندازه ای داشته باشه یادگیریشون که بچگیشونو بکنن من خودم ازون بچه هایی بودم که بچگیمو اکثرا پای چیزایی گذاشتم که مال افرادی با سن بیشتر بود ولی بدردم نخورد *البته بجز زبان*
بزارید بچه ها بچگیشونو بکنن بهشون سردرس فشار نیارید که از مادر پدرش و درس زده شه
الان یکی از مشکلای خودم اینم که میخوام هنرستان برم ولی میگن نه باید ریاضی بری چون درست خوبه
شاید راست بگن ولی بنظرت زندگی من خراب نمیشه و همه وقتم سر چیزی که دوست ندارم نمیره؟
حس میکنم چوابم با موضووع شما فرق داشت ولی بهرحال امیدوارم جوابتونو گرفته باشین:)