2821
2789
عنوان

تدریس دبستان

67 بازدید | 4 پست

زده ب سرم ب بچه های دبستانی اموزش مجازی بدم

مثلا زیر نظر والدینشون 

خودم محصلم *دبیرستان دوره اول

درسمم خوبه هااا 

جهشی عم خوندم 

فقط چون دوست دارم انجام میدم و پولش واسم اهمیتی نداره..:)

خیلی خوبه . ولی اگه تجربه نداری نکنی بهتره. چون روش تدریس معلمشون رو که نمیدونی. یهو دو روش متفاوت میگین بچه بدتر گیج میشه. گنااااه دارن طفلی ها از این اموزشهای راه دور معلمشونم به هیچ جا نمیرسن . اگه تداخلم داشته باشه روشهاتون که دیگه بدتر.

عزیزم یه سوال.شما جهشی خوندی خوبه ؟ پشیمون نیستی ؟ میتونی یکم از معایب و محاسن جهشی خوندن بر اساس تجربیات شخصیت بگی؟برام مهمه که اطلاعات کاملی داشته باشم. کدوم پایه ها رو خوندی؟ از کجا اقدام کردی؟و چطوری؟

خیلی خوبه . ولی اگه تجربه نداری نکنی بهتره. چون روش تدریس معلمشون رو که نمیدونی. یهو دو روش متفاوت م ...

امم اره ولی خب میشه کتاباشونو گرفتو ...

من سومو خوندم و خوبه اره پشیمون.. الا نه نیستم ولی بعد جهشی که همه بچه های کلاس ازم بزرگتر بودن خیلی اذیت شدم

معلمم چون من بچه تر بودم خیلی اذیتم میکرد و اون سال بد بود ولی بعد اوکی شد و درسمم افت نکرد اصلا

معایبش که ... یکم بچه زودتر از سنش  بزرگ میشه و این براش بعدا معایب بیشتری داره...

و راجب اقدامشم به مدرسه گفتم بعد اوما مراحلو گفتن بهم اول باید رفت اموزش و پرورش

بعد ی تست هوش میگیرن و بعدباید درسا رو شروع کرد به خوندن و دوماه بعدشم امتحان میگیرن

من یکم استرسیم و اون دوماهم سخت گذشت

درکل همینا بود سوال دیگه ایم داشتین درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امم اره ولی خب میشه کتاباشونو گرفتو ... من سومو خوندم و خوبه اره پشیمون.. الا نه نیستم ولی بعد جهشی ...

ممنونم دوست مهربون از راهنمایی های خوبت🥰🥰🥰. گفتی زودبزرگ شدن معایب بیشتری داره. میشه بگی مثلا چه معایبی؟ 

یه سوال دیگه بچه هایی که از کوچیکی یه هنر یا حرفه یاد گرفتن و به دوسه تا زبان مسلط هستند مثل اینایی که توی اعجوبه ها نشون میداد یا همه بچه ها شگفت انگیزند و... به نطرت اینا هم اشتباه کردند این مسیر رو رفتند؟ خوب اونها هم زود بزرگ میشن دیگه؟یعنی اسیب میبینند؟ این کار رو بکنند بهتره یا نه؟

بعد در اینده که تمام هم سن و سالاشون این تجربیات رو در دوران کودکی داشتند از اینا یه سر و گردن جلوتر نیستند به نطرت؟ مثل بچه هایی که الان بازیگرند و تقریبا میشه بگی این میشه شعل ایندشون. یا بچه هایی که حافظ قرانند و مثلا ده سیزده سالشونه اما دارن ارشد میخونن؟

دوست دارم تجربیاتت رو ودیده ها و شنیده های اطرافیانت رو بهم بگی.

ممنونم دوست مهربون از راهنمایی های خوبت🥰🥰🥰. گفتی زودبزرگ شدن معایب بیشتری داره. میشه بگی مثلا چه ...

درکل اگه بچه زودتر از سنش بزرگ شه (جدا از جهشی خوندن) بنظرم تو روانش تاثیر میزاره و اینا باعث میشه افسردگی بگیره چون مردم به چشم بچه بهش نگاه میکنن درحالی که ان از ادمای بزرگم بیشتر میفهمه .. *خودم اینطوری شدم:)*

اونایی که تو بچگی توانایی اینو داشتن که زبان یاد بگیرن و این چیزا اگه اینکارو نمیکردن وقتشون تلف شده واقعا ولی بستگی به اون بچه داره... من مثلا بچگی شاهنامه حفظ بودم و زبانم نسبتا خوب بود جغرافیای کشورارو تقریبا اکثشونو بلد بودم و کتابای سنگین و اینا میخوندم و این چیزا بعدم سرکلاسا میخوابیدم چون خسته کننده و تکراری بود برام و جهشی چیز خوبی بود برام

ولی خب بهتره اندازه ای داشته باشه یادگیریشون که بچگیشونو بکنن من خودم ازون بچه هایی بودم که بچگیمو اکثرا پای چیزایی گذاشتم که مال افرادی با سن بیشتر بود ولی بدردم نخورد *البته بجز زبان*

بزارید بچه ها بچگیشونو بکنن بهشون سردرس فشار نیارید که از مادر پدرش و درس زده شه 

الان یکی از مشکلای خودم اینم که میخوام هنرستان برم ولی میگن نه باید ریاضی بری چون درست خوبه

شاید راست بگن ولی بنظرت زندگی من خراب نمیشه و همه وقتم سر چیزی که دوست ندارم نمیره؟

حس میکنم چوابم با موضووع شما فرق داشت ولی بهرحال امیدوارم جوابتونو گرفته باشین:)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز