2777
2789

یعنی میشه ناخن دست و پا رو کاشت انجام داد و غسل و وضو هم گرفت؟من ۱۰ ساله ناخن هام کاشت هستن هم دست هم پا اما جدیدا دارم نماز می خونم ینفر بهم گفت ک با کاشت قبول نیس و ... 

کسی تحقیق کرده راجب این موضوع؟نمیتونم ریموو کنم چون خیلی وقته دارم و عادت شده برام😐میشه لطفا جواب بدین

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخونات کپک زد اون زیر که.۱۰ساااال اخه

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

اره طبق این احکام ک باید برای وضو و غسل اب از سطح بدن بگذره و هیچ چیزی مانع رسیدن اب به پوست نشه میگن ک قبول نیست وضو وغسل😌☹

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

براي پا فكر كنم بايد يكي از انگشتان هر پات بدون لاك و ناخن كاشت يا هر مانع ديگه اي براي آب باشه(حالا باز از اون مجتهدي كه ازش تقليد ميكنيد حتما بپرسيد)

ولي دست رو مطلقا نميشه كاشت

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)

بابا زر میزنن

با عقل جور در میاد خدا بهت بگه ناخون نکار نماز بخون خدا کی این حرفو زده اغا آدم آرایش می‌کنه نماز میخونه چون یجور زیبایی هست برای اینکه پیش خدا هم حاضر شی زیبایی حرف اولو میزنه مث حمام مثل ....

تو اعتقاد خودتو داری

کی می‌دونه شاید  اتفاق خوب تو سکانس بعدیه :)💜کاربر قدیمی نیسم😈