2777
2789
عنوان

یعنی دیگ پیام نمیده پسره ی عوضی؟

237 بازدید | 14 پست

یکی  از همکلاسیام چند روزه باهاش تو دایرکت حرف  میزدم   ایشون  کم کم  داشتن زیر زبون منو  میکشیدن که بدونن دوستش  دارم یا نه  فقطم باشوخی باهم حرف میزدیم تا اینکه دیشب   متاسفانه   با شوخی و خنده  چتاش  مثبت ۱۸  شدش 

منم هر چی قدر میخواستم موضوع رو عوض کنم نشد تا اینکه پیام دادم  بهشون   من اونجور دختری نیستم و حد و مرز دارم برای  خودم   بعد ایشون  نوشت   میدونم   اوکیه  بابا بعد این  ایموجی رو فرستاد🖐 و شب بخیر گفتیم   حالا از دیشب پیام نداده   میخواستم بپرسم ازتون   یعنی فقط میخواست با چت  خودش رو ببخشید  ارضا کنه و دیده من پا نمیدم پشیمون شده و رفته؟؟  اصلااا چون من تا حالا زیاد با پسرا چت نکردم  شاید عادیه تو این دو رو زمونه به نظر شما؟؟؟ و اینکه  من یکم به ایشون علاقه داشتم قبلاا   دیگه پیام نمیده  به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینطور که من برداشت کردم شما هم بدتون نمیاد طرف در حد عادی پیام بده ولی نظر منو بخواید این دیگه عادی بشو نیست و اگه باز باهاش خوش رفتاری کنین یه سری فکرا میاد تو سرش که خودشم دوس داره و فقط خواسته ادا ... در بیاره و این چیزا 

شک نکنید که راه مجدد پیام دادنشو پیدا میکنه و پیام میده احتمالا بار اول به بهانه عذرخواهی ولی چیزی که از دید من به صلاحه اینه که رفتارتون باید سنگین بشه حالا هرجور خودتون صلاح میدونید

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671
حالا اینطور که من برداشت کردم شما هم بدتون نمیاد طرف در حد عادی پیام بده ولی نظر منو بخواید این دیگه ...

مرسی خب بعله  یکم ایشون رو دوستش  داشتم ولی  سرسنگین بودن و حفظ کردن ابروم از دوست داشتنم مهمتره   ممنون از راهنماییتون

مرسی خب بعله  یکم ایشون رو دوستش  داشتم ولی  سرسنگین بودن و حفظ کردن ابروم از دوست دا ...

خواهش میکنم 

حالا اینکه میگید دوستش دارید من نمیتونم ندیده و نشناخته قضاوتی درباره خوب و بد بودنش بکنم گاهی ممکنه توی رفتاری که داشته شما هم مقصر بودید نه که بخوام تهمتی بزنم ولی ممکنه ناخواسته کاری کردید که برداشت اون اینجوری شده چنین فکرایی کرده و نتیجش شده این چت +18 که میگید ولی چیزی که مطمئنم اینه که اگه اونم دنبال عشق و دوست داشتن باشه راه درست ابرازش رو پیدا میکنه لزومی به چت های اینطوری نیست

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671