2777
2789
عنوان

کسی تاحالا سوراخ گوشش عمل کرده ؟؟

80 بازدید | 11 پست

کسی بوده یاشنیدید کسی سوراخ گوشش را عمل کرده باشه کلابسته باشه؟؟

من گوشم دوتا سوراخ زدم الآن از هر دوتاش ناراضیم میخوام عمل زیبایی کنم و از اول یه دونه سوراخ کنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین؟ تو تاپیکی که راجع به قرض الحسنه رو توضیح دادید به نظرتون قرض الحسنه زسالت ومهر ایران چ ...

سلام اصلا اطلاعی ندارم 

قرض الحسنه خ

های محلی با سابقه زیاد معتبرن

اینایی که یکدفعه میان با سود زیاد معمولا ورشکست میشن

سلام اصلا اطلاعی ندارم  قرض الحسنه خ های محلی با سابقه زیاد معتبرن اینایی که یکدفعه میان با ...

سلام تو شهرما قرض الحسنه مهر ایران هس توی ثبت نام انلاین یکی قرض الحسنه پس انداز یکیش قرض الحسنه حساب جاری من الان کدومشو انتخاب کنم؟

من می خوام مثلا 2 تومن دوروز بزارم بمونه بعدش پولمو بردارم 5تومن 3روز بزارم بمونه بردارم بهم چقدر وام میدن همش همین کارو کنم؟ اصلا میشه ی همچین چیزی یا حتما باید پولت چند ماه توحسابت بمونه؟

سلام تو شهرما قرض الحسنه مهر ایران هس توی ثبت نام انلاین یکی قرض الحسنه پس انداز یکیش قرض الحسنه حسا ...

سلام عزیز 

من اطلاعی ندارم جاری یا پس انداز شما بهتره برید سوال کنید از مسیول وامش 

و دو سه روزبمونه امتیازتون بالا نمیره خیلی 

در کل برید بپرسید تا مطمن بشید 

سلام عزیز  من اطلاعی ندارم جاری یا پس انداز شما بهتره برید سوال کنید از مسیول وامش  و دو ...

ن اخه شما قبلا گفتین همسرتون 5 تومن گذاشت چند روز موند بعدش 2 تومن گذاشت چند روز موند بعدش12 تومن بهتون وام دادن درست وحسابی جواب نمیدن چون ثبت نامش انلاین برای دریافت کارت باید بریم شعبه؟

شما کدوم بانک حساب دارین؟

ن اخه شما قبلا گفتین همسرتون 5 تومن گذاشت چند روز موند بعدش 2 تومن گذاشت چند روز موند بعدش12 تومن به ...

چند روز که منظورم دوروز سه روز نبود😐😐😐

آخه من شرایط اون قرض الحسنه را نمیدونم ما حساب پس انداز داریم حالا جاری و پس اندازکدومش بهتره باید سوال کنید 

و اینکه چند روز گفتم گذاشته حدودا ۳ ماه طول کشید درضمن چندساله حساب داره و وام دومش هم بود چون سابقه اش تو بازپرداخت وام خوب بود قبول کردن 

و معمولا از افتتاح حساب ۴تا۶ماه باید بگذره تا وام بدن این مورد هم سوال کنید

ن اخه شما قبلا گفتین همسرتون 5 تومن گذاشت چند روز موند بعدش 2 تومن گذاشت چند روز موند بعدش12 تومن به ...

ما قرض الحسنه حساب داریم 

قرض الحسنه های محلی که زیر نظر بانک مرکزی هستن