2777
2789

من پارسال دو تومن با همین شیوه ها کشیدن از حسابم از اون موقع  با اینکه زیاد خرید اینترنتی نمیکنم ولی یه حساب جدا دارم که همیشه مقدار کمی توش پول میذارم برای همین خرید و اینا که دوباره  نکشن از حسابم

دیروز یه لینک رسید دستم که برای برنده شدن کارت هدیه ده تومنی دیجی کالا اینکارو  کن اونکارو کن منم کردم و برنده شدم

بعد گفت با این شماره تماس بگیرید جایزه رو واریز کنم هرچی زنگ زدم بر نداشتن منم بیخیالش شدم ولی دختر خالم پیگیری کرده و ۶۰۰از حسابش کشیدن

حالا خودم امروز نشسته بودم دیدم برام این پیام اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هول کردم چون با یه نفر دعوا داشتم فکر کردم اون ازم شکایت کرده

بدو بدو برنامه رو دانلود کردم نوشت دو تومن باید برای برسی پرداخت کنی و شماره کارت ملیت هم بده

وااای اصلا لینکشو نزن کلاهبرداریه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

یه کانال تو تلگرام هست به اسم خرید عمده و خرده از قشم اینم کلاهبرداری چون از بیرون از ایران هدایت میشه کاری نمیکنن هر روز چند صد میلیون پول مردمو میخوره اصلا خرید نکنید

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بدو بدو برنامه رو دانلود کردم نوشت دو تومن باید برای برسی پرداخت کنی و شماره کارت ملیت هم بده

منم هی میزدم پرداخت بشه مینوشت نا موفق

با اینکه از اون کارتم که پول توش کم بود پرداخت کردم و رمز پویا استفاده  کردم بازم عین ۲۰۰تومن رو تو دوبار برداشت،از حسابم کشید

یه کانال تو تلگرام هست به اسم خرید عمده و خرده از قشم اینم کلاهبرداری چون از بیرون از ایران هدایت می ...

پارسال دو تومن کشیدن ار حسابم رفتم شکایت چند بارم پیگیری کردم اخرش هیچی به هیچی

بله عزیزم متاسفانه  شدم

وااای🤦‍♀️

حتی اینو پلیس هم گفته رو لینک نزنین کلاهبرداریه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
پارسال دو تومن کشیدن ار حسابم رفتم شکایت چند بارم پیگیری کردم اخرش هیچی به هیچی

همین کانال؟ 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱