2777
2789

خب؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

گفتم که ناخن میخورم شدیدا میخوام بکارم تا بلکه عادتش ازسرم بیافته این قشنگه چون شوهرم اصلا خوشش نمیاد بلندهمین کوتاروهم باهزار خواهش وتمنا میخوام بکارم

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتم 

کوتاهیش خوبه ولی نگین زود کنده میشه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کوتاهیش خوبه ولی نگین زود کنده میشه 

نگینشو نذارم کوتاهیش منظورمه رشم یه رنگ بگین که زیادتابلونباشه

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 
نگینشو نذارم کوتاهیش منظورمه رشم یه رنگ بگین که زیادتابلونباشه

کوتاهیش خوبه

رنگ خودش هم خوبه 

من کلا رنگای روشن رو دوست دارم‌

صورتی اینم ببین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  14 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  15 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش