2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینا رو ازش بخواه .اگه قبول نکرد بگو طلاهامو دادم برا جهیزیه کامل کردم برو طلا بگیر .اگه گفت ندا ...

کاملا موافقم 

نباید فعلا در دسترسش باشه تا حساب کار دستش بیاد 

خیلی پرو شده شوهرش فک کردم مفتکیه همه چیز .

اصلا براش ارزش قائل نشدن 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
تو نامزدی بم‌دست زد از ترس اینکه اتفاقی بیفته سریع گفتم عقد بگیریم الان بم‌میگه خودت برای عقد عجله د ...

خاک برسرم 

چه آدم نامردیه 

تو رو خدا ،جان عزیزت تجرید نظر کن

واقعا اینجوری تا آخر عمرت سرکوفت میشه

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
عزیزم من عروسی زیاد نمی‌خوام قرار شد عکاسی باشه و آرایشگاه و خانواده ی خودم ‌‌‌‌‌‌و‌خودش

یعنی  همینم نمیخواد برات انجام بده😠🤯

اصلا کوتاه نیا .من تجربه کوتاه اومدن دارم 

بعدا روم سوارشدن

یعنی گفته بابام دخترمو بدون هیچی ببرید

اهان خب پس تقصیر پدرتون هم هست این حرف خودش باعث میشه هرکسی به خودش اجازه هر فکری در رابطه با شما بده، متاسفانه جامعه ما عموما سنتی با فکرهای پوسیده هست 

هرچقدر هم سخت بگیری باز هم برای کوچکترین خواسته‌هات جنگ و دعوا داری و هربار همسرت و خانوادش میخوان با سو برداشت خودشون شما را تحقیر کنن 

چقدر میتونی برای ساده‌ترین نیازهات بحث کنی و تحقیر بشی؟؟؟ 

بیشتر از اینکه روی عروسی گرفتن تمرکزتو بذاری روی کسی که انتخاب کردی فکر کن و ببین واقعا پنج سال بعد هم انتخابت همین شخصِ

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
تو نامزدی بم‌دست زد از ترس اینکه اتفاقی بیفته سریع گفتم عقد بگیریم الان بم‌میگه خودت برای عقد عجله د ...

حالا میدونم از من عصبانی میشی ولی از روز اول هرکار کردی اشتباه بوده الانم خواستت غیرمنطقی نیست مطرح کردنشو اصلا بلد نیستی این حرفا رو پدرت باید درسه جمله مودبانه به پدرش میگفت نه شما با فحش و نفرین و بی ادبی که اخرشم همچین پررویی برات ابراز تاسف بکنه و طلبکارم باشه!!!

بزرگترین دشمن هرکس خودشه