2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ده میلیونی که قرار بودن به بابام بدن بدن؛من عروسی نمی‌گیرم.

اخه مگه کلفت میگیره یا زن ؟؟

تو زنشی باید دنیا رو به مات بریزه ،خب اگر نداره غلط کردن پا پیش گذاشتن 

کور بشن از زیر زمین پول پیدا کنن ۲۰ گرم برات طلا بخرن ، ۵۰ تومن ام خرج عروسی و مراسم کنند .

کلا ۱۰۰ تومن بهت اختصاص بدن چون نه عقدی داشتی ،نه نامزدی و ...

بخدا با ابن وضعیت یک شکست خورده به تمام معنا میشی .

تو رو خدا تجدید نظر کن تو انتخابت و تو رفتارهای 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

اگه بسازی تا اخرش باید بسازی با من همین کارو کردن وقتی عروسی کردیم بعدازعروسی سرما میخوردم یا یه تکه لباس میخواستم میگفتن نداریم برو از بابات بگیر تا اینکه خسته شدم طلاق گرفتم نکن خواهر نکن بچمه م سرما میخورد میکفت خانوادت ببرن دکتر نکن خواهر نکن مگه رو دست خانوادت موندی بگو باشه نمیخای و نداری دولت مجبورت میکنه مهریه بذی یا مهریه میدی یا خرج میکنی نداری به سلامت اگه بگی نمیخوام توی زندگی به زور نون شب بهت میده این جور فایده نداره

عروسی نگیرمم طلاق میگیرم

وای چقدر شوهرت خسیسه😕😒من بهت حق میدم هر دختری آرزوشه تو لباس عروس باشه و مراسم خوبی داشته باشه اینی که گفته ندارم دلیل نمیشه خیلیا با قرض و قوله میرن مراسم میگیرن برای حفظ آبروشون 

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘

چقد لج شدید باهم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

کوتاه بیای تا آخر عمرت باید سواری بدی با عرض معذرت ،هرکی سخت گرفته موفق تر هست درزندگی مشترک ،اونایی که شل می گیرن اکثرا به جایی نرسیدن،همسرت اگرپول نداشت بی جا کرده زن گرفته

فروختن طلاهای خودت اشتباه خیلی بزرگی بوده

من یه سوال دارم منظورش از مفت دادن چیه؟؟؟ مهریه کم یا اینکه شما از مناطقی هستین که در ازای دخترشون خانواده داماد یه هزینه‌ای میکنن؟؟؟

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

واسه چی گفته تورو مفت دادن بهمون 😐😐😐😐😐😐

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
کوتاه اومدن بیش ازحد خیلی بده خودمم تازه بهش رسیدم متاسفانه

منم خیلی دیر متوجه شدم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اخه حرصم از چی در میاد

به بهانیه پول وظیفه ای که با خانواده دوماد هست رو انجام نمی دن

بعد دو قرت و نیمشونم باقیه 

اولین خانواده بی پول نییتن که 

قرض کنن 

وام بیگرن 

اصلا اون زبون درازشونو ببرن 

کوتاه نیا...من بعداز ده سال از کوتاه اومدنای بیجای خودم خیلی پشیمونم...بعدا بخوای برا خودت ارزش قائل بشی میگن عوض شده یا معلوم نیس کی یادش داده و از این حرفا...پس از اول هرچی تو دلته انجام بده به هرچی میخوای برسی بجنگ براش تا برسی اصلا کوتا نیا که پشیمون میشی...آبروی مرد دست زنشه...باید ازت بترسن...اونا میدونن تو خسته میشی اینجوری میگن..درحالیکه بعداز یه مدت خودشون از دورو بریاشون خجالت میکشن مجبور میشن عروسی بگیرن...ولی مردیکه الان برات ارزش قاءل نیست اصلا ازش بچه نیار تا ببینی چیکار میکنی