2777
2789
عنوان

خانوما بازم کمک!!!مامانا

125 بازدید | 6 پست

سلام به همگی دوستان من مهرسامو ازشیر گرفتم همون یکسال و ده ماهش بود از روش تدریجی استفاده کردم به نظرم بهتر کنار اومد بچه

از اولش همون 8 ماهگی اینا شیر پاستوریزه نمیخورد بعدها هزار جور راه رو امتحان کردم کلا دو سه قلوپ بیشتر نمیخورد الان مهرسام 25 ماهشه دیشب براش شیرموزخریدم (تاریخ هم داشت) ساعت 10 شب اونو خورد تا الان که ساعت 6 صبحه همش حالت تهوع داره و خواب نا آرام دمای بدنش نسبت به همیشه کمتره(همش توی خواب ناله میکنه ) یکم گلوش بلغمی شده و بینیش آبریزش داره. ینی حساسیت داره به شیر ؟؟؟؟؟یکسالش بود هم بهش شیرعسل دادم همه رو آورد بالا تا یه روزم حالش بد بود گفتیم شاید مال عسل باشه چون هنوز دوسالش نشده باز اگه مامانا تجربه ی مشابه دارین راهنمایی کنید ممنون میشم 🙏دکتر ببرم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید سرماخورده یا میخواد دندون دربیاره ولی عزیزم سعی کن شیر عسل یا شیر موز رو خودت تو خونه براش درس ...

آره سرما خوردگی بود فرداش آبریزش شدید داشت با گلو درد حالت تهوعشم بخاطر مخاط بینیش بود که از ته حلقش میرفت پایین حالشو بهم میزد