2777
2789
عنوان

میگن برام دعا نوشتن چیکار کنم

841 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من خودم اصلا اعتقادی ب دعا ندارم و میترسم اما همسرم هرچییی کار می‌کنه اصلا پولی نمی‌مونه همیشه بدهکاریم من خودمم شاغلم یهو همه کارام بهم ریخت صاحب کارم باهام خیلی خوب بود یهو گفت دیگه نمی‌خواد بیای بی دلیل اصلا رابطه ام با همسرمم یهو بد شد تا اینکه چند وقت پیش خواهر شوهرم گفت یکی براش فال گرفته و گفته واسه داداشت یعنی شوهر من دعا گرفتن ک گفتن کار جاریم بوده، کسی تجربه داره اینا حقیقت داره باید چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو یه تاپیک عالی تگتون میکنم

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

همش دروغ و دغل کاری هست نرو تو این وادی ها که خودت رو بیچاره می کنی

خودمم دوست ندارم برم اما نمی‌دونم چیکار کنم با اینکه باور ندارم اما ب چشم دیدم پدر من خیلی وضع مالی خوبی داشت یهو ورشکست شد تا پارسال ک یکی گفت دعا داره رفت باطل کرد و دوباره کارش گرفت ۱۰ سال بود دست ب هرکاری میزد نمیشد

خودمم دوست ندارم برم اما نمی‌دونم چیکار کنم با اینکه باور ندارم اما ب چشم دیدم پدر من خیلی وضع مالی ...

اینها تاثیرات روانی هست .انگیزه گرفته و تلاشش بیشتر شده کارش درست شده اصلا ربطی به دعا ندارن.همش تاثیر تلقین مثبت هست. همه چیز آدم تو مغز و فکرشه