هم اینجوری تاپیک میزنید که حق الناسه و اینا؟؟ این همه دری وری و چرت و پرت بارشون میکنید؟؟ تازه تو هیئت که پروتکل های بهداشتی رو هم رعایت میکنن. من که نشستم خونه ولی دیگه خواهش میکنم تا بحث محرم و زیارت و اینا میشه اینهمه یاد کادر درمان و حق الناس نیوفتین!! کدومتون واسه شمال رفتن ها اینجوری دادش در اومده بوده که آی حق الناسه آی فلانه؟؟؟ پس بیاین همه جا رعایت کنیم و اگه قراره گیر بدیم، به یسری کمتر گیر ندیم به یه سری بیشتر!! ما که امسالم مثل پارسال نشستیم خونه، شمالم نرفتیم. ولی دیدیم پیام ها و واکنش هاتون تو همین نی نی سایت که وقتی یه نفر میرفت خرید یا عروسی و مینوشت حالا دیگه گیر ندین و شما هم میگفتین نه عزیزم چه گیر دادنی حق داری ما هم خسته شدیم!! با واکنش هایی که نسبت به کسی که هیئت میرفت با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی چی بوده و چی هست
بابا چقد مردم رعایت کنن خسته شدیم دیگه والا باید مسعولین برسن به داد این مردم تا الان صد بار باید کرونا تو کشو تموم میشد برا مردمی که چیزی برا از دست دادن ندارن از محزمو شمال و عروسی نمیترسن دیگه
توی هر جمعی که ادم بخواد بره اشتباهه چه خونه مادرش چه هیئت چه عروسی چه شمال
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
برای هیئت تعداد خیلی بیشتره بعدا کی گفته ما جایی رفتیم تازه جلوی هیئت و اینا رو میتونن بگیرن ولی نمیتونن برن تو خونه مردم عروسیاشون بهم بزنن که البته اصلا عروسی رو هم در کرونا تایید نمیکنم
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
والا من به اونام پریدم همیشه که رعایت کنید گناه ما که ازخونه بیرون نمیریم چیه ما ادم نیستیم . درضمن ادمیزاد هرچقدر به تفریح و شادی نیاز داره به روضه و عزاداریم نیاز داره. فرقی نمیکنه اونا که عروسی گرفتنو شمال میرفتن اشتباه کردن ایناییم هیئت میرن اشتباه میکنن. بهتره دعوا راه نندازید بجای لجبازی کنن این دوگروه باهم دلشون بسوزه
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
تبعیض قائل نشیم اینجا همه اکثرا توی امضاهای نوشتن به نظر همدیگه احترام بذاریم و عقاید هرکی میتونه با دیگری متفاوت باشه ولی کو کسی ک عمل کنه به حرفی که خودش زده
کرونا هست همه جام هست شمال و مشهد و عروسی و عزام نداره
چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .