2777
2789
عنوان

خدایی واسه اونایی که شمال میرن و عروسی میگیرن...

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 35 پست
اینا همش فرافکنی هستش خواهر. تا حرف کم میارن متوسل میشن به آی مسئولین فلانن آی نظام فلانه آی ما دیگه ...

دقیقا مسئولین فلانن. چرا واکسن دیر شد؟ چرا جون جوونا مهم نیس؟ الان چرا کاری نمیکنن؟ آخه اگه مدیریت بلد نیستن چرا نمیان پایین یکی دیگه بره؟ الکی ک اون همه پول بهشون نمی‌دن. پول میدن ک مدیریت کنن

❤️
اخه مگه مسابقه اس یا لجبازی ؟ من خودم نه عروسی رفتم و نه سفر و ... چرا من باید تاوان بدم؟ مثلا امسال ...

هیئتی ها اتفاقا بیشتر از عروسی ها و مهمونی ها رعایت میکنن. اینی هم که میگین جمعیت زیاده هیئت با هیئت فرق میکنه. خیلی از هیئت ها هستن خیلی جمعیتشون کمتره. ما بعضی وقت ها اونجا میریم. مسئله اینه که باید نظرات اکثر مردم رو دید، نه شمایی که مثلاً هم خودت رعایت میکنی هم به دیگران میگی رعایت کنن و شمال و هییت هم برات فرقی نداره. اوکی؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مسئولین فلانن. چرا واکسن دیر شد؟ چرا جون جوونا مهم نیس؟ الان چرا کاری نمیکنن؟ آخه اگه مدیریت ب ...

آقا اصلا فکر کن مسئولین مردن، سقط شدن نابود شدن. خودمون خودمون رو دریابیم. خودمون به خودمون رحم کنیم. منطقی باشیم. همه وقت، نه فقط محرم یاد کرونا و کادر درمان بیوفتیم 

هیئتی ها اتفاقا بیشتر از عروسی ها و مهمونی ها رعایت میکنن. اینی هم که میگین جمعیت زیاده هیئت با هیئت ...

اصلا اینجای ما مردم رعایت نمیکنن من کاملا با هر نوع تجمعی مخالفم چه میخواد جشن و شادی باشه چه گریه و زاری شما هم اگ میخوای برو ولی بدون با جون مردم داری بازی میکنی ماسک نمیتونه احتمال کرونا گرفتن رو صفر درصد کنه هر چقدرم رعایت کنی احتمالش هست 

نظر من چیزی جز مخالفت با تجمع نیست اونم برای چیزای غیر ضروری مثل عروسی و عزاداری

شما هم بهتره بدون تعصب نگاه کنی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

آقا اصلا فکر کن مسئولین مردن، سقط شدن نابود شدن. خودمون خودمون رو دریابیم. خودمون به خودمون رحم کنیم ...

می‌دونی متاسفانه همه، همه کارایی ک دوست دارندو میکنن، و چون دوست دارن مهم نیس ک کروناس. اما کارایی ک دوست ندارن یا جاهایی ک دوست ندارن برن، کرونا رو علم میکنن.

❤️