2777
2789
عنوان

دلم گرفته حق دارم ناراحت بشم ؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 35 پست

چه خواهر بی ادبی ..

مامانتونم چیزیش نگقت.بنظرم باید جوابش رو میدادی و یه نقطه ضعفشو به سرش میزدی تا دیگه این کارو نکنه.فردا هم به مامانت بگو اگه چیزیش نگفتم چون ش

وهرش بوده دیگه اگر تکرار کنه و بخواد راجع به شوهرم نظری بی ادبی بده منم جوابشو میدم.دارا بودن و نداری شوهر من به خودم مربوطه مگه اون قراره باهاش زندگی کنه

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉
سلام. ان شاءالله که خواهرتون بابت زندگی و امکاناتش شکر گزار هست و در برابر خدا مغرور نباشه‌. وگرنه ...

ان شالله من بد هیچکس نمیخوام ان شالله همیشه خوشبخت بشه اما همه ادما مثل هم نیستن کلی بغض کردم چی میشه ادما رو جلو پدر مادرمون تحقیر نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بدانیم وقتی دلیل اشک کسی میشویم با اوطرف نیستیم با خدای او طرفیم 

عزیزم شما مسئول زبون هیچ کسی نیستی اگه رنجیده خاطر شدی مشکل از اونهاست نه شمارپحت رو اونقدر بزرگ کن که به چشمت نیاد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عیبی نداره گلم بب محلی کن وسرسنگین باش 

حالااون ابجیته 

واسه من شوهرم دیشب ازلج من گفت من ازخواننده ادل خوشم میاد...تاحالاهرگزنگفته بودهرگزجلوخواخرم این گفت..

من عاشق صدای چاووشی ام اینم گفت منم ازاین میمون خوشم میاد...دلم بدددددجوری شکست ازس متنفرررشدم فرداخواهرم میره میخوام دعوای اساسی کنم

بگم بروبمیرباهمون خواننده حالادرسته دستت بهش نمیریه ولی شابدیکی روگیربیاره شبیهش صددرصدوامیده

ازشمتنفرررم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ببخشید چقدر خواهرت و خانوادت حقیرن که همه چیز رو تو پول میبینن درست پول خوبه ولی دیگه کسی که نداره باید بره بمیره بعدشم عزیزم دنیا که همیشه اینطور نیست این روزا میگذره وچرخ گردون ممکنه یه روزی جای تو رو با خواهرت عوض کنه 

سلام عزیزم، شبتبخیر.

قبل از اینکه وضع مالی خواهرت باعث این بشه که توجه ها بهش جلب بشه ، اعتماد به نفسش هستش که نگاه هارو به خودش میکشونه ، شما همونطور که خودت خودت رو ببینی بقیه هم همونطور میبیننت. اعتماد به نفست رو ببر بالا عزیزم ، هزاران نفر رو به چشم دیدم و میتونم برات مثال بزنم که با دست خالی هم شیک و متفاوت هستن. اتفاقا خیلی وقت ها شیک بودن در سادگیه

چه خواهر بی ادبی .. مامانتونم چیزیش نگقت.بنظرم باید جوابش رو میدادی و یه نقطه ضعفشو به سرش میزدی تا ...

مامانم پشتش هست چون پول چیزی خواست بهش میده و طرفداریش میکنه.حتی انگشتر نشونم وقتی دید گفت مال من قشنگتره یا این مامانم بهش خندید گفت خیلی خریا 

خواهرم درامدش بالای سی تومن شوهرم با سختی ۶ تومن پول نداره چیزی نداره یکم دلم شکست

عزیزم اگر زیاد با اینجور آدمها بشینی، بین خودت وشوهرت اختلاف میفته،حالا اگر به شوهرت کمک کنی چه اشکالی داره، همه مثل هم نیستن

ببخشید چقدر خواهرت و خانوادت حقیرن که همه چیز رو تو پول میبینن درست پول خوبه ولی دیگه کسی که نداره ب ...

متاسفانه همینطوره هرکی پولداره بیشتر بهش محل میدن اگه ادم بدی باشه