2777
2789
عنوان

دلم گرفته حق دارم ناراحت بشم ؟😢

379 بازدید | 35 پست

امشب خواهرم اینا اومدن خونمون...

خواهرم خداروشکر وضع مالی شوهرش خوبه.

اما هرموقع بیاد خونمون من زیاد پیشش نمی شینم چون زیادی خودشیفته اس.

پدر مادرم هم زیاد تحویلش میگیرن که با این مسئله مشکلی ندارم و هر چند گاهی بابام منو تو خونه ببینه میگه مسکین بدبخت یا بیچاره که باز رد میشم برام مهم نیس

امشب گفتم برم پیشش بشینم بالاخره خواهرمه و زیادی خودمو دور میگیرم..که واقعا پیشمون شدم.

من یه کار پاره وقت پیدا کردم و چند روزه مشغولم که خواهرم خبر نداشت که مامانم سر صحبت باز کرد اره الهام کار جدید پیدا کرده و بالاخره پول دستش باشه چیزی بخره برای خودش😶 خرج عروسی و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بعد من گفتم خرج عروسی که شوهرم میده این کار برای خودمه 

که خواهرم رو کرد به مامانم گفت شوهرش پول نداره چیزی نداره نه. و تمام وقت چشماش گرد کرده بود و از نوک پا تا سرم نگا میکرد بخدا اعتماد بنفس از دست دادم خودمو جم کرد رفتم تو اتاق

آخی ایشالله وضع مالیتون خوب میشه به حرف بقیه هم گوش نکن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واااای چه خواهری ، از صد تا جاری و خواهرشوهر بدتره که

سعی کن رابطتونو بهتر کنید و بهش بگو که از لحاظ مالی رو بی خیال،ما خواهریم دیوونه این پز و فخرفروشی ها رو بزار کنار

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...