2777
2789

سلام .وقت همگی بخیر .من میخوام به دخترم فرنی بدم دوروز دیگه چهارماهه میشه خودم شیرندارم شیرخشک میدم ک اونم استفراغ میکنه همشو ولی وزنش خوبه .شما چجوری فرنی واماده کردین چند قاشق میدادین .لطفا دقیق کمکم کنین بچه اولمه هیچی دقیق نمیدونم ممنون از همتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترم ۲ونیم سالشه 

اول اینکه میخوای بدی درحده یه قاشق مرباخوری شروع کن روز اول مثلا یه قاشق کافیه فرداش بکن دوقاشق با فاصله یکی مثلا صبح  بده یکی عصر ک معدش اروم اروم عادت کنه به هضم کردم همینجوری هی زیاد کن تا ۱هفته بعدش کم کم حریره بادام شروع کن اینجوری دیگ بچه اذیت نمیشه ومعدشم عادت میکنه بعد هفته ی سوم سوپ ساده بازم به همین شکل دیگ قلقش بیاددستت میبسنس ک میخوره تو وعده های کم  با فاصه ی کم بده بخوره ک معدش استراحت داشته باشه