الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا وحشت ناکه یه آشنا دیگه داریم پیره اونم امروز مرده صبح دکترا گفته بودن اگه تا عصر تغییر نکنه ...
بازم پیر باشه آدم دلش نمی سوزه میگه عمرش رو کرده ولی جوون آدم غصه میخوره من خودم کرونا دارم ۱۶ روز هست که کرونا گرفتم یکم بهتر شدم خیلی سخت بود هنوز سرفه میکنم انگار که این ویروس لعنتی دلش نمیخواد بره از بدن بیرون ، حالا همش میترسم که کسی از خانوادم بگیره یا خودم بگیرم خیلی وضعیت بدیه همه داریم تو ترس زندگی میکنیم
همسر منم همینطوری یهویی حالش بد شد ،فک کنین خوب بود رفت بیرون و برگشت یهو بدن درد و سردرد شدیدتست داد مثبت بود.الان چند روزه گذشته .فقط نمیدونم قرصارو بخوره یا نه.بعصی ها میگن علائمشون با قرص بدتر شده.نظر شماها چیه خوردین چطور بود.قرصای همسرم ناپروکسن،فامیتیدین و ازیترومایسین