2777
2789
عنوان

فرق بین جاری

771 بازدید | 41 پست

سلام دوستان برادر شوهر من رفته زن دوم گرفته و انقد مادر شوهرم ازین زن تعریف می‌کنه که چند مدت پیش با همسرم بحث کردم می‌گفت فلانی از تو خیلی زرنگ تره بهتره خیلی دلم شکست مادر شوهر شماهم اینجوری هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دقیقا دقیقا تو شرایط تو هستم انقدر زن دومی برادرشوهرمو دوست دارن بجای اسمش بهش میگن فرشته😊

اوف دلم میخواد زن رو خفه کنم یعنی یه جوری ازش تعریف میکنن انگار این فرشته بود خدا برای اینا فرستاد

این داستان عین واقعیت هست 

مادر شوهری همه اش از عروس اول (اتفاقا خانومی با با اخلاق و کدبانو بود) ، ایراد میگرفت

بعد از اینکه عروس دوم رو گرفت، همه جا الکی ازش تعریف میکرد

بعد از دو سال عروس دومی شروع کرد به آزار و اذیت

هی خانواده شوهر تحمل میکردند، تا اینکه بالاخره پس از ۱۰ سال ، یکی لز خواهر شوهرا میگه ما قدر عروس بزرگه رو نونستیم

چقدر این دومی اذیت کرد

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
این داستان عین واقعیت هست  مادر شوهری همه اش از عروس اول (اتفاقا خانومی با با اخلاق و کدبانو ب ...

والله این جاری من انقدر آب زیر کاه که نگو والله یه جوری رفتار می‌کنه میگم شاید ما بد بودیم برای همین همسر من تحریک شده همش میگه فلانی خوبه

به درک،بذار خوش باشن

میدونی چیش زورم میده که عروس که 12سال با پسرش بوده زدن کنار حالا همه چیشون این خانم جلوی از زن اول پسرش بد میگه از دست این آخر پسرش اون طلاق میده

والله این جاری من انقدر آب زیر کاه که نگو والله یه جوری رفتار می‌کنه میگم شاید ما بد بودیم برای همین ...

منم به دلم میاد راستش یه بار هم اعتراض کردم اگه بدونی چه رفتار زشتی باهام کردن