2777
2789

و اگر شرکت کردید راضی بودید؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
Boomrsngart1 ایشون بودن فکر کنم تگ نکردم که اگه دوست داشتی خودت تگ کنی.  تو سرچ بالا بزن کارب ...

ممنووون عزیزدلم🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش عزیزم نمیخوای پستام رو پاک کنم تاپیکت رو بتونی پاک کنی؟؟؟ 

نه گلم.‌ممنون.🤗🤗مشکلی نیست

سلام عزیزم خوبی ببخشید تو یکی از تاپیکا خوندم شما هفته 33 زایمان کردید منم دوقلو باردارم هفته 32 هستم میخواستم بدونم شما چنتا بتا زده بودید بچه ها اصلا دستگاه نرفتن چرا زود زایمان کردید؟ من هفته 30 سه تا بتا زدم کافیه دکتر میگه بخاطر کرونا نمیشه بتا زیاد بدیم 

سلام عزیزم خوبی ببخشید تو یکی از تاپیکا خوندم شما هفته 33 زایمان کردید منم دوقلو باردارم هفته 32 هست ...

سلام دکترتون درست گفتن.منم ۳تا زدم هفته ی ۳۰. یه قل تکون نخورد،،توبیمارستانم۳تا دیگه زدم. دستگاه نرفتن شکر خدا.نگران نباش