2777
2789

بچه ها ما هشت ساله ازدواج کردیم.

دستمون ب دهنمون میرسه.ولی ....همسرم من مسافرت نمیبره.

ینی تا میگم سفر،میگه بریم خونه پدرم😂🤦‍♀️

میگم آقا ،ایران کلی شهر دیگه داره..کلا قبول نمیکنه.

من عیدا میرم خونه خانواده اش.

خانواده شون دو روستا زندگی میکنن و متاسفانه شرایط مالی و محیطی اونجا مناسب نیست.

یعنی آب کم میاد..از نظر بهداشتی و غذایی هم مورد پسند بنده نیست.

من به ایشون میگم میام ولی بعدش بریم جاهای دیگه رو هم ببینیم.حتی شده واسه یه روز..ولی قبول نمیکنن.

بعد من که نمیرم،خودشون تنها میرند..سالی ۶ تا ۷ بار..هر بار تقریبا یه هفته تا ده روز..

چیکار کنم تا راضی بشه منو ببره شهرهای دیگه ؟

اینم بگم آدم منزوی و با کسی جوش نمیخوره

همون بهتر تو این شرایط فکر کنه فقط ی استان هست.

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

فعلا جایی نرو عزیزم   

روزی نزدیک 600 کشته داریم تازه حالا نصفشو اعلام میکنن

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی دوستداره وقت ازاد داره کنار خانواده ش باشه .

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

چرا راجع به مسائل به این مهمی قبل از ازدواج صحبت نمیکنید ؟ اونم وقتی با یه شهر یا روستای دیگه وصلت میکنید !  

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

اگه اونجایی که میرید اطرافش مکانهای دیدنی یاشهرهاوروستاهای زیبایی داره برید..

مثلا من قبل کرونا که باخانواده همسرم میرفتیم روستای گندمان خونه دخترعموی مادرشوهرم دیگه ازهمونجامیرفتیم شهرهایی که بهش نزدیک بود مثل بروجن،،بلداجی،،شهرکرد،،اصفهان .. وخیلیم خوش میگذشت امالعنت به کروناکه اومدوهمه چیزوخراب کرد

خدایا شکرت شکرت شکرت
همون بهتر تو این شرایط فکر کنه فقط ی استان هست.

اره عزیزم..شرایط کرونایی رو درک میکنم..

منم الان انتظاری ندارم.

کلا جایی نمیرند .

با هیچ خانواده ایی هم معاشرت نمیکنن..میگن من به کسی اعتماد ندارم.

مشاوره هم نمیرن۰😂🤦‍♀️

ازدواج با یکی از. یه شهر دیگه این مشکلات رو داره

تازه اگه تهران باشی بدترش اینه که هروقت اونا میخوان بیان تهران دکتر برن خونه شما تبدیل به هتل میشه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
طبیعی دوستداره وقت ازاد داره کنار خانواده ش باشه .

آیا بنده دل ندارم ؟ 

خب منم دوس دارم تو جونی و با همسرم تجربه های جذاب داشته باشم 

بگردیم...چیزای جدید کشف کنیم

غذاهای جدید رو امتحان کنیم😍

راه حل داری عزیزم ؟

اره عزیزم..شرایط کرونایی رو درک میکنم.. منم الان انتظاری ندارم. کلا جایی نمیرند . با هیچ خانواده ...

خوشبحالت بابا قدرشو بدون. من سر اینکه شوهرم با بعضیها رفت وآمدداشت زندگیم شده بود زهرمار ازبس پرازحرف وحدیث وداستان ودورویی شده بود اماازوقتی موفق شدم باخیلیاارتباطموقطع کنم الهی شکرآرامش برگشته به زندگیم..

رابطه بابقیه درسته دوساعت میشینی حرف میزنی وسرگرمی امابعدش پرازحرف وداستانه

خدایا شکرت شکرت شکرت
ازدواج با یکی از. یه شهر دیگه این مشکلات رو داره تازه اگه تهران باشی بدترش اینه که هروقت اونا میخوا ...

وای آره..من تو ۱۸ سالگی ازدواج کردم 

و ی جورایی اجباری بوده

الان همه چی خوبه 

ب جز لجبازی های آقا😍...

ولی در کل من حد و مرز میزارم..اجازه ندادم خونه ام هتل بشه..

نمیان بنده های خدا😂