بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم افسردکی بعد زایمان خیلی خیلی خیلی مسئله مهمیه ممکنه الان با مشغول شدن و سفر رفتن و هیجانات مثبت زندگی کم بشه ولی مطمئن باش مثل یک موجود خزنده دنبالت میاد تا سالهای بعد که خدای نکرده شرایط بدی داشته باشی خودشو نشون میده . مثلا الان اول مرداد زایمان کردی و یک نقدار افسرده شدی و بدون توحه بهش بادمرور زمان کم میشه ولی ده سال بعد ممکنه شرایط روحیت خراب شه بعدش که به اول مرداد میرسی همین حال میاد سراغت . افسردگی بعد زایمان و دست کم نگیر به حرف مانان و مادرشوهر نکن که بگی بهش فک نکن حتما حتما حتما حتی اکه ی کم افسرده شدی برو پیش روانپزشک .
این تایپیک رو خوندم نتونستم جواب ندم من خودم مادرم . مادر دوتا بچه و دست تنها . حتما پیش روانپزشک برو عزیزم . از همسرت کمک بگیر و حداقل هفته ای یک روز برو پیاده روی برای حداقل 3 الی 4 ساعت در هفته تنهایی برو بیرون . .
تموم میشه و برات میشه خاطره . الکی که بهشت نمیره زیر پای ما 😊.به روانپزشک مراجعه کن از همسرت کمک بگیر از سلامتی جسمیت کمک بگیر به روح و روانت نشاط بده .