2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

211 بازدید | 14 پست

خانوما ۱۳روزه زایمان کروم

خیلی حالم بده همش گریه میکنم 

حس میکنم اونقدر که فکر میکردم از اومدن بچم خوشحال نیستم 

احساس پوچی دارم 

به نظرتون چیکار کنم خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کارهایی کردی واسه بهتر شدن حالت ؟

سعی کردم زیاد فکرنکنم بهش

خودمو بیشتر مشغول بچم و همسرم کردم 

واسه دل خودمم ی کارایی کردم 

البته اون زمان وضع زندگیمم بهم ریخته بود واسه همین چندماه طول کشید 

چه کارهایی کردی واسه بهتر شدن حالت ؟

فقط خاب حالتو خوب جیکنه

بچه شیر بده بخابون خودتم بخاب

مشاوره و اینا بی خیال 

فقطططط بخاب

هر چی‌میگی مال کم خابی شدیده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم افسردکی بعد زایمان خیلی خیلی خیلی مسئله مهمیه ممکنه الان با مشغول شدن و سفر رفتن و هیجانات مثبت زندگی کم بشه ولی مطمئن باش مثل یک موجود خزنده دنبالت میاد تا سالهای بعد که خدای نکرده شرایط بدی داشته باشی خودشو نشون میده . مثلا الان اول مرداد زایمان کردی و یک نقدار افسرده شدی و بدون توحه بهش بادمرور زمان کم میشه ولی ده سال بعد ممکنه شرایط روحیت خراب شه بعدش که به اول مرداد میرسی همین حال میاد سراغت . افسردگی بعد زایمان و دست کم نگیر به حرف مانان و مادرشوهر نکن که بگی بهش فک نکن حتما حتما حتما حتی  اکه ی کم افسرده شدی برو پیش روانپزشک . 

این تایپیک رو خوندم نتونستم جواب ندم من خودم مادرم . مادر دوتا بچه و دست تنها . حتما پیش روانپزشک برو عزیزم . از همسرت کمک بگیر و حداقل هفته ای یک روز برو پیاده روی برای حداقل 3 الی 4 ساعت در هفته تنهایی برو بیرون . .