2777
2789

من شخصن مستقل بودن زن رو دوست دارم،

تمام عمر روی این مسئله تمرکز کردم که استقلالم رو چه قبل از ازدواج و چه در طول زندگی مشترک حفظ کنم،

و خودم رو زن مستقلی می‌دونم. پس با "واقعن مستقل بودنِ زن" هیچ مشکلی ندارم و برام تحسین‌برانگیزه. 

اما! حتا این تشویق به استقلالِ زن هم پشتش مردسالاری و به نوعی شانه خالی کردن مردها از زیر بار مسئولیته! حداقل نحوه‌ی اجراش در کشورهایی مثل کشورِ ما، چنین چیزی رو تصدیق می‌کنه.

این‌که زنی باشی با ظاهر و پوشش به روز، مادرِ عالی‌ و بی‌نقصی که با متدهای روز دنیا با کودکت برخورد می‌کنی، منبع درآمد مستقل داشته باشی برای حال و آینده‌ت، اما حق نداشته باشی به عنوان یک انسانِ کامل، به خواستِ خودت به زندگی مشترکت پابان بدی، حق نداشته باشی بدون اجازه‌ی همسرت از کشور خارج بشی، مجبور باشی برای به سرپرستی گرفتن فرزندت هزار تا مدرک و...بیاری و ...

این‌ها ذاتِ اون تصویرِ قشنگه: زن مستقلی که مخارج و فرزندپروری‌ و مسئولیت‌های زندگیش روی دوشِ خودشه و تصمیم نهایی رو شوهرش باید براش می‌گیره! 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوانین ایران مرد سالاریه جاهای دیگه چنین قوانینی ندارن 

ولی خود مردای جوان توی ایران فک نکنم مرد سالار باشن به خاطر قوانین و شرایط کشور از اون قوانین استفاده میکنن وگرنه بعید می‌دونم اونها هم بدون در نظر گرفتن نظر همسر در شرایط طبیعی کاری کنن

قبول دارم اینجا جواب نمیده ، وقتی قانون همچی رو به مردا داده باید بزاریم جونشون دربیاد مخارجم خودشون ...

یا این‌که به حقوق‌مون اشراف داشته باشیم و حواس‌مون رو شش دانگ معطوف به شروط ضمن عقد کنیم. 

مرسی از نظرت ❤️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

باید حق طلاق و بقیه شروط ضمن عقد ثبت محضری بگیری 

ولی بازم تا طرفت باشعور نباشه خستگی کار بیرون و داخل خونه هست یا بچه داری و مهمون داری 

باید فرد پخته باشعور پیدا کنی

اولین باره که یه صحبت منطقی میبینم اینجادقیقا همینه و فرسودگی میمونه برای زن از اینهمه تلاش ولی نرسی ...

فرسودگیِ زن! دقیقن همین طوره مرسی که بهش اشاره کردید ❤️

باید حق طلاق و بقیه شروط ضمن عقد ثبت محضری بگیری ولی بازم تا طرفت باشعور نباشه خستگی کار بیرون و داخ ...

👌👌👌

من نمیدونم یه سری قوانین روی چه اصولی نوشته شده

امروز همسرم جراحی دارن.چیز خاصی نیست و سرپاییه اما داشتم با خودم فکر میکردم اگه دوراز جونش دیگه نبینمش همه چیم رو با هم از دست میدم.همسرم بچه ام زندگی و اموال 

این چه قانونیه که پدربزرگ بچه ی من که هییییچ شناختی ازش نداره میتونه قیمش باشه و منی که جونم رو فداش کردم و میکنم حقی ندارم  

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من نمیدونم یه سری قوانین روی چه اصولی نوشته شدهامروز همسرم جراحی دارن.چیز خاصی نیست و سرپاییه اما دا ...

نه دیگه اون قانون برداشته شده

بعد شوهرتون شما سرپرست هستین مگه اینکه اثبات بشه توانایی سرپرستی رو ندارین

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

میدونی همه چی به نفع کرد درست،  ولی وسط اون همه وانفسا و بدبختی یه زن فکر مستقل شدن باشه خیلی ارزشمنده،  گرچه اونم نمی تونه زیاد بپره بخاطر دلایلی که بالا تر فرمودین، خیلی بده خیلی