2777
2789
عنوان

بی بی چک خودکاری چقد درسته جوابش؟

2580 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من دیروز صب بی بی چک خودکاری ویور رو زدم وبعد از چن دقه مثبت شد خط دومش دیده میشد واضح ولی بعد از اون بی بی چکای دیگه منفی میشه واقعا موندم ک حاملم یا ن اینم بگم ک ۳روز از موعدم گذشته ولک بینی دارم ک دکتر گف ضخامت اندومترت هم زیاده پریود نیستی بلاتکلیفم ممنون میشم بگین برای شما کی آزمایش و یا بی بی تون مثبت شد واینکه به این بی بی خودکاری میشه اعتماد کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش یه تحربه بزرگ پیدا کردم 

۱۶ تا بی بی چک هدر دادم

هرشب تاصب با استرس خوابیدم ک صب شه ببینم دوخط میشه یا نه 

بخودم گفتم چرا انقد خودتو اذیت میکنی یهو پاشو برو آز 

خیالت راحت شه 

رفتم و منفی بود و خیالم راحت شد 

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
الان آز جواب میده برای من ۳روز از پریم گذشته

اره دقیقترم هست اما یکم حوصله کن بزار یک هفته شه بعد برو 

حوصله کن دختر 

این استرسا باعث میشه اگه نطفه اییم قراره بگیره زبونم لال نگیره 

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نباشمم برام مهم نیس همین دودل بودنه خیلی بده این بی بی چکا هم هیجان الکی میدن ب آدم

من ۱۶ تا بی بی گذاشتم چندتا مثلت شد چندتا منفی 

انقد دودل شدم و استرس کشیدم با ۲۰ روز تاخیر پریود شدم ۱ ماهمم الکی از دست دادم

پس برم فردا همون آزمایش رو بدم راحت ترم 

اگه علایم بارداری داری اره برو 

اره دقیقترم هست اما یکم حوصله کن بزار یک هفته شه بعد برو  حوصله کن دختر  این استرسا باعث ...

آخه دکترم گف ال دی بخور چون پریود نشدم میگم زودتر تکلیفم مشخص شه ال دیمو شرو کنم گف ماه دیگه بیا برای دارو تحریک تخمک گذاری