2777
2789
عنوان

پسرا واسه روابط دوستانه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 75 پست

چند روز پیش بعد از 8 سال  بالاخره شوهرش دادم  

از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدمت آبجی های محترم

بنظر من خواسته و ناخواسته رابطه دختر و پسر احساسی میشه و دست خود مرد نیست ؛ چون اگه یه مرد حس کنه دختر مورد علاقشو پیدا کرده دلیلی برای وقت تلف کردن وجود نداره

ولی استثنا هم وجود داره ؛

بعضیا دیدگاه های خاصی دارند و دخترهایی هم که با اونا می‌گردند به اونها 👈 اعتماد 👉 دارند.

مثلا من خودم کارمند گمرک هستم و توی گمرک ارتباط همکارام را می‌بینم ولی هم آقایون ميدونند که هر اشتباهی براشون گرون تموم میشه و هم خانومها میدونن که آقایون جرات هیچ اشتباهی را ندارند.

بنابراین اینکه بعضی خانومها میگن تعجب میکنیم که چطوری بعضیا با هم هستند ولی رابطه احساسی ندارند ، میشه گفت یک علتش اینه.

دوم اینکه بعضی آقایون برای ارتباطشون دلایل دیگری غیر از مسائلی مثل لمس کردن و غیره دارند.

مثلا ممکنه از این بابت حس اعتماد بنفس بیشتری بهشون دست میده.

یا مورد دیگه ای که خودم هم شامل میشم اینه که طرف آبجی نداشته 🥺 و از این بابت توی زندگیش احساس نیاز کنه و براش جالب باشه که یکی باشه بتونه باهاش مشورت کنه یا توی مسائلی که فقط خانومها ازش سر در میارند کمکشون کنه...

اما در کل باز همچین ارتباط هایی برای خانومها خصوصا متاهل ممکنه دردسر درست کنه

امیدوارم تونسته باشم نظر درستی ارائه بدهم

مثلا پسرا نیستن 😏😒

گفتم که من 12 سال دوستام پسر بودن بدون ی ذره مشکل انقد خوب بودن انقد بهمون خوش می‌گذشت از صبح تا ساعت 2 و 3 شب با هم بودیم و من تنها دختر اکیپ بودم 

فقط یک سال با دوستای دخترم صمیمی شدم 5 سال دارم تاوان میدم همه جوره دارن آبروی منو میبرن همه نوع تهمت خراب کردن رابطم بی آبرو کردنم بی اعتماد کردن خانوادم پخش کردن شمارم و... 

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›
گفتم که من 12 سال دوستام پسر بودن بدون ی ذره مشکل انقد خوب بودن انقد بهمون خوش می‌گذشت از صبح تا ساع ...

ان شاءالله که مشکل شما هم درست میشه 

ولی از نظر شرعی و دین اسلام دوستی با آقایان درست نیست عزیزم 🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاءالله که مشکل شما هم درست میشه  ولی از نظر شرعی و دین اسلام دوستی با آقایان درست نیست عزی ...

ممنونم عزیزم انشاالله 

دوستیمون با رعایت شئونات اسلامی بود دستمون هم یهویی بهم نخورده خداروشکر هم بچه ها حواسشون بود هم خودم خیلی معتقد و متعهد بودن 

یعنی آخر شب منو میرسونن خونه برمیگشتم خودشون میرفتن 

خانواده ها هم می‌دونستن همشون

خونه همدیگه هم میرفتیم 😅

کلا خیلی خوب بود از هر لحاظ 

ممنونم عزیزم انشاالله  دوستیمون با رعایت شئونات اسلامی بود دستمون هم یهویی بهم نخورده خداروشکر ...

چه خوب 

پدر من وقتی یه پسری به من حتی نگاه بکنه میخواد جرش بده خانواده شما چطور اجازه دادن رفت و آمد کنید برام جالب بود 😂❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چه خوب  پدر من وقتی یه پسری به من حتی نگاه بکنه میخواد جرش بده خانواده شما چطور اجازه دادن رفت ...

شناخت کامل داشتن ازشون پسر عموم هم توی جمع بود