2777
2789
عنوان

پسرا واسه روابط دوستانه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 75 پست
میدونی اسی پسرا از خداشونه که با دخترا باشن بدون هیچ تعهد و گیر دادنی  خب وقتی دوست معمولی باش ...

آره درست میگی 🌹

ولی پسرایی هم هستن ک واقعا چنین اخلاقی رو دارن بدون هیچ سو نظری هوای ما رو دارن مثل پسرخاله ها و پسر عمه ها و .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درست میگی 🌹 ولی پسرایی هم هستن ک واقعا چنین اخلاقی رو دارن بدون هیچ سو نظری هوای ما رو دارن ...

اره دقیقا

ولی من دیدم طرف با غیرفامیلش رابطه خیلی خوبی داره.ینی غریبن باهم فامیل نیستن ولی عین دوتا رفیقن واس هم بحث عشقی نیس

اکثر پسرا نمیتونن حسشونو نگن.اگه یکیو دوس داشته باشن بهش میگن. حتی اگه ب ضرر شون تموم شه.ولی اگه طرف بخواد وجود دختره تو زندگیش براش مهم باشه میتونه دوست معمولی بمونه.دوستم همیشه میگه حد و مرز یه رابطه رو دختر تعیین میکنه.  دوست من از ایناییه ک کلا ب هیچ پسری رو نمیده. یه روز تو اینستا یه پسره ساعت 6 صبح بهش دایرکت میده و اینم طبق معمول محترمانه و یخ جواب میده ک " شما؟ "

پسره خودشو معرفی میکنه. بعد دوستم فقط میگه" خب؟" پسره میگه چرا گارد میگیری و اگه اینجوری رفتار کنی میرم.دوستم بهش جواب داد ک "مشخصه کار خاصی نداری پس موندنت جایز نیست."    (اینا رو نوشتم ک بدونی مدل حرف زدنش چجوریه دوستم.)

پسره ولش نمیکنه دوستمم بهش میگه من انقدر اخلاقم مزخرفه ک بیشتر از 2 هفته نمیتونه تحمل کنه ک پسره بره. 

خلاصه پسره میمونه و الان 4 سال و 2 ماهه ک باهم دوستن ولی پسره 2 ماه بعد دوستیشون گفت ک ب دوستم حس داره و ازش خواستگاری کرد و دوستم ب طرز عجیبی از همه جا پسره رو بلاک کرد پسره هم چند بار دلیلت اکانت میکرد دوباره پیام میداد و اخر قول داد ک از ازدواج و عشق و عاشقی حرف نمیزنه فقط دوستم بذاره ک هر چند وقت یه بار بهش پیام بده و از حالش با خبر باشه. میگفت همینکه تو زندگیم وجود داری برام کافیه حتی ب عنوان دوست معمولی. الان 4 ساله ک باهم دوستن. پسره ولی خیلی دوسش داره . با اینکه دوستم حاضر نشده بره از نزدیک همو ببینن ولی پسره پاش وایساده. کلا روابطی ک خیلی پاکن جذابن. 

اکثر پسرا نمیتونن حسشونو نگن.اگه یکیو دوس داشته باشن بهش میگن. حتی اگه ب ضرر شون تموم شه.ولی اگه طرف ...

وای چه جالب بود

ولی کلا نمیدونم همه جا پسرا رو طرف بعد از چندوقت حس عشقی دارن جز این دوستم که میگم چندتا رفیق پسر دورشن معلومم هست ک عشقی نیست قشنگ

من خودم یه نفر دایرکت داد قدیم که ازت خوشم میاد منم بش گفتم حوصله روابط احساسیو ندارم اونم قبول کرد و قرار شد مث دوتا دوست معمولی باشیم و هرجا کمک خواستیم دست همو بگیریم...بعد چندماه انفالوم کرد😂😂😂😂

خب چرا با دوستت نمیری تو اکیپشون ؟

دوستم تو اون اکیپه

من با دوستم رابطم خیلی نزدیک نیست فقط تو اینستاییم باهم الان در حد لایک و خب مسخرس برم بگم سلام منم بیام بازی😂😂😂😂

😂😂فک کردم صمیمی هسی  تو دانشگاه ازین اکیپا هس  دانشگاه نمیری؟

نه قبلا باهم خیلی اوکی بودیم ولی اموزشگاه ک نرفتیم رابطمون دورادور شد.

والا تو دانشگاهم ندیدیم این پسرارو😂😂

وای چه جالب بود ولی کلا نمیدونم همه جا پسرا رو طرف بعد از چندوقت حس عشقی دارن جز این دوستم که میگم ...

اره معمولا پسرا قبول نمیکنن که رابطه احساسی نباشه. این پسره هم واقعا استثنا بود. دوستم بهش گفته بود ک تو هنوز منو ندیدی چجوری میتونی پیشنهاد ازدواج بدی. اونم گفته بود ک من عاشق اخلاقت شدم.(اونموقع دوستم فک میکردی ک از این پسرای خیلی عوضیه ک با همه وارد رابطه میشن.) ولی الان بعد 4 سال و 2 ماه هنوزم باهم در ارتباطن و پسره یکلمه از رابطه و ... حرف نزده. حتی از دوستم نخواسته ک باهاش صمیمی تر حرف بزنه. (چون دوستم هنوزم مثل روز اول باهاش حرف میزنه   ) دلم برای پسره میسوزه.