2777
2789
عنوان

پسرا واسه روابط دوستانه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم فقط صرفا رفیقیم همدیگرو دوس داریم ن ک کلا حسی نباشه ولی در حد دوست اونجوری نیس ک عشق و فلان. ...

چجوریاس...که هیچوقت کار ب عشق و عاشقی نکشیده ...من خیلی دوس دارم رفیق پسر داشته باشم

میدونی اسی پسرا از خداشونه که با دخترا باشن بدون هیچ تعهد و گیر دادنی 

خب وقتی دوست معمولی باشی عین رفیق باشین طرف دیگه هیییچگونه تعهدی نداره و این خیلی برای پسر خوبه

راحت با دختر بگو بخند داره دس میزنه به دختره و خیلی موارد دیگه که مطمینم تویی که دختری اصلا متوجه نمیشی همچین چیزایی واسه پسرا لذت داره

همین که باهاش حرف بزنی بگی بخندی پسرا لذت میبرن حالا دیگه دست بهت بزنه که دیگه بهتره براشون

پس پسرا از خداشونه ولی از در احساسات وارد میشن تا دخترا قبول کنن چنین چیزایی رو 

نه هم دختر هم پسر هردو توی یه جمع باشن خوش میگذره.دخترا حسودن😂

همون خوش گذشتنه ریشه در لذت داره ، من نمی پسندم یه پسر با من لذت ببره حالا به هر طریقی  و از لحاظ ذهنی هم حس میکنم نیازی به لذت بردن بخاطر حضور یه پسر ندارم چون مهم نیستن اصن .نظر شخصیمه گلم

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
چجوری رفتار میکنی ک طرف بحث رابطه نمیکنه؟خوشبحالت

من رفتارم عادیه دوستانه اما اینطوریم نیستم که باهاشون صمیمی شم یا خیلی صمیمی ایشونم حد و مرز خودشو میدونه برا همین باعث شده هیچ حسی بینمون به وجود نیاد 😁 خیلیم خوبه😂

اما خب کلا ادم باشخصیتیه کسیو مثلش ندیدم

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺
از زمان دانشجویی دوستانی داشتم که هنوز هم رفاقتمون ادامه داره. همه دوستی های دو جنس مخالف لزوما عاشق ...

چه خوب.والا هرکی سر راهم سبز شده صحبتو به رابطه احساسی کشونده متاسفانه.من فک میکنم همه همینن ولی خب اطرافم میبینم هستن اکیپای دختر پسر و رابطه عشقی ندارن و تعجب میکنم

چجوریاس...که هیچوقت کار ب عشق و عاشقی نکشیده ...من خیلی دوس دارم رفیق پسر داشته باشم

خوب خودم تو رابطه بودم اونا هم در جریان بودن 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
میدونی اسی پسرا از خداشونه که با دخترا باشن بدون هیچ تعهد و گیر دادنی  خب وقتی دوست معمولی باش ...

نه عزیزم اینطورام نیس.مثلا پسری دیدم که دوستدختر داره ولی رفیق دخترهم داره باهم کلی خوش میگذرونن .و بغل و ایناهم از روی عشق نیست دوستانست