2777
2789
عنوان

‌کمک کنید تو رو خدا

75 بازدید | 19 پست

من یک خواهر بزرگ تر دارم یعنی ۲۸ سالشه

نامزد داره ولی رفتاراش با شوهرم خیلی عجیبه 

ما کلا خانواده راحتی هستیم اما تولد شوهرم که بود بغل و بوسش کرد بغل اوکیه ولی ماچ؟

در ضمن پرستاره و رو کرونا خیلی حساسه در حدی که با مادرم دست نمیده و یبارم دیدم همزمان چت میکردن ریز میخندیدن

بیخود حساس شدم؟

نه بوداره😡

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ریگی به کفش خواهرت هست اصلا شوهر تو نامحرم خواهرت هست جراباید ماچش کنه.... حتما خواهرت خیلی محرم و نامحرمی حالیش نیست..... یا خدا داریم به کجا میرسیم

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
خیلی میترسم

حواست باشه بهشون 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
جالب اینه همش با نامزد خودش دعوا داره و میگه خسیسه و خوشبحال من

خب دیگه قضیه واضح شد

اون چون خودش از همسرش راضی نیس و طبیعتا محبت کمتری هم بینشون هست، به تو حسادت میکنه و حداقلش میخواد زندگی تو هم تلخ بشه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یک ریگی به کفش خواهرت هست اصلا شوهر تو نامحرم خواهرت هست جراباید ماچش کنه.... حتما خواهرت خیلی محرم ...

بغل کردن یا این چیزا تو خانوادمون عجیب نیست ولی این زیاد صمیمی شده