2777
2789
عنوان

کرونا دلتا😭

688 بازدید | 27 پست

سلام خانما

من الان ۱۴ روزه کرونا دلتا گرفتم و دارو اینا مصدف میکنم

شش بار سرم زدم و خلاصه...

ولی یه چیزی

من توی اسهالم گلاب به روتون خون میبینم

نمیدونم طبیعیه واسه کسی ک کرونا دلتا گرفته یا نه

لطفا راهنماییم کنید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما کسی سی تی ریه رفته ؟چقد طول میکشه ؟همون با دستگاه آم آر آی انجام میشه ؟من وحشت دارم ازون دستگا ...

اره من کرونا گرفتم رفتم اصلا کاری نداره منم اول میترسیدم کلا دودقیقه هم طول نمیکشه نترس

اره من کرونا گرفتم رفتم اصلا کاری نداره منم اول میترسیدم کلا دودقیقه هم طول نمیکشه نترس

خداروشکر،آخه آم آر آی رفتم نیم ساعت شد خیلی حالم بد شد،من ۳روزه قفسه سینم سنگینه نمیدونم کروناس یا نه ...شما رفتین با ماسک رفتین اون تو ...من خیلی استرس دارم 😔

خداروشکر،آخه آم آر آی رفتم نیم ساعت شد خیلی حالم بد شد،من ۳روزه قفسه سینم سنگینه نمیدونم کروناس یا ن ...

آره با ماسک بودم،شاید هم معدت باشه یا از استرس من روز دهم کرونا خودم خیلی استرس داشتم مدام نفسم تنگی میکرد رفتم سی تی اسکن ریه گفتن ۱۰ درصد درگیری ریه هست اصلا نفس تنگی نداره۱۰ درصد 😐از استرس بود،دارو هم نخوردم فقط مایعات زیاد 

آره با ماسک بودم،شاید هم معدت باشه یا از استرس من روز دهم کرونا خودم خیلی استرس داشتم مدام نفسم تنگی ...

من فک کنم با ماسک خفه شم اون تو....نمیدونم ،معدمم ترش میکنه ...انگار ی چیز سنگین رو قفسه سینمه ،دارم میمیرم از استری بچه کوچیک دارم