2777
2789
عنوان

ببینین من اختلال روان دارم یا نه؟

378 بازدید | 32 پست

فقط اونایی که تخصص روان درمانی دارن نظر بدن. 

مدتهاست نمیتونم گریه کنم و همه چیز انباشته شده پشت گلوم.

از خونه اصلا بیرون نمیرم مگه اینکه مجبور باشم چون وقتی آدمارو میبینم در حال فعالیت روزمره سرم به طور فیزیکی گیج پیره و در و دیوار بهم فشار میاره.

خانواده خیلی خوب و فهیمی دارم ولی وقتی باهم حرف میزنن (حتی حرفای عادی) من استرس میگیرم وقتی کسی صدام میزنه استرس میگیرم شدید در حد حالت تهوع.

جلو کسی نمیتونم گریه کنم احساس میکنم اگه تنها زندگی میکردم اینقد داغون نمی‌شدم از مخفی کردم احساساتم.

حالم خیلی بده نوبت روانکاو گرفتم تلفنی برای یکشنبه آینده ولی من تا اون موقع چیکار کنم. 

حتی دسته کلید تو دستم حالمو بهم میزنه ... 

احساس میکنم ۶ نفر همزمان دارن توی من زندگی میکنن نه اینکه چند شخصیت داشته باشم نه، انگار به همه طرف کشیده میشم یه طرف عقاید و معنویات، يه طرف لذت و اشتغال به چیزایی که خلاف باورمه ... اینقد درگیری فکریم زیاده گاهی میگم من کی ام؟

توهین نکنین فقط بگین نیاز به درمان جدی دارم؟ خانوادم میگن تو حالت خوبه فقط خسته اي .

نگین برو ورزش یا فلان فعالیتو بکن چون اگه نیان بالا سرمم پا نمیشم غذا بخورم چه برسه به انجام یه فعالیتی که روح سالم میخواد.

درد و دل هم انگار دردامو گنده تر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهترین کار اینه به یه روانشناس ب طور حضوری مراجعه کنید

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

سلام عزيزم چن سالتونه؟اول اينكه شما اضطراب دارين و اينكه به پوچي و عدم لذت از زندگي رسيدين كه اينا شروع افسردگي همزمان با مشاوره يه دوره دارو هم بايد مصرف كنين تا سرتونين و پادومين و چيزاي ديگه مغزتون متعادل بشه

سلام عزيزم چن سالتونه؟اول اينكه شما اضطراب دارين و اينكه به پوچي و عدم لذت از زندگي رسيدين كه اينا ش ...

۳۳ . مغزم جوری شده که هر حرف شعاری گیجش میاره و عصبانیم میکنه

من حس میکنم شما به شدت فشار روانی روتون هست که مجبورید جلوی دیگران تظاهر به بیخیالی کنید شایدم چون مغرورید،،ولی ضربه شدیدی به اعتمادبه نفستون خورده،،،درست میشه ،،غصه نخور ،،اینقدر به خودت فشارنیارسرمنشا مشکلات عصبی،،فکرهای منفی وپوچه،،،اینکه دیگران چی میگن،،یعنی چی میشه،،،یکم آروم باش،،،تهش هیچی نیس

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

شدیدا احساس خستگی دارم‌

دلم میخاد تنها باشم تنهای تنها یجایی که هیچکس منو نشناسه 

شب ها تا صب خابم نمیبره روزها همش خواب☹️

بیرون برم از صدای ماشینها تهوع میگیرمو سر درد شدید یا از جمع ادمها

خیلی هم تو جمع کم حرفم