2777
2789

با یکی بودم دوست داشتیم همو بعد اومد خاستگاریم نشد جواب منفی دادیم 

بااینکه هنوزم میخامش ولی ممکن نیس رسیدن بهش 

دیشب بابام گفت باهرکی ازدواج کنی ابروت میاد میبره ادم نیست و ...

خیر سرم تولدمه حالم انقدر بدهههه باورتون نمیشه چقدر از خودم و زندگیم متنفرم کاش کرونا بگیرم بین این همه ادم ب مرگ طبیعی بمیرم راحت شم اون دنیا سر و کارم با خداس ن با این بنده هاش حداقل

میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟   

خب از چه لحاظ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بابات اشتباه کنه خب

بعدشم مگه آتویی ازتون داره یا کار اشتباهی انجام دادید؟

شهر هرتم نیست یکی بیاد الکی با آبروی کسی بازی کنه

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤
وا مگه مريضه خب تو چرا بايد با ى همچين آدمى دوست باشى و تازه هنوز دوسش داشته باشى

خب چکار کنم دوستش داشتم ولی بنظرم کاری بهم‌نداره اینا همش حرفا بابامه

شاید بابات اشتباه کنه خب بعدشم مگه آتویی ازتون داره یا کار اشتباهی انجام دادید؟ شهر هرتم نیست یکی ...

ن بابا جاییم باهاش نرفتم فقط چت ک میدونم پاک میکرده

چمیدونم کاریم نکردم ولی میگ فقط

بیخیال بابا اهمیت نده

میگذره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩