2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

149 بازدید | 19 پست

از همون اولش با علاقه ازدواج نکردیم و محبت نبود حتی همسرم ب مامانش گفته بود بین منو زنم محبت نیس همیشه قهر بودیم همسرم از عمد دنبال دعوا بود الانم قهریم میگه همون بهتر ک ما باهم حرف نزنیم چیکار کنم؟ محبت زورکی ب وجود میاد؟

کاربری دست دو نفر 🥰

جدا شید هرکی بره دنبال زندگی خودش بهتر نیست

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟

طلاق نمیتونی بگیری 

وقتی همو نمیخواید

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
نمیدونم بهش فک نکردم اون خودش ی بار گفت هیچی نگیر جدا شیم مهرمم ۱۴ تاس

اگه بچه نداری هرچه زودتر خودتو  راحت کن 

ن بچه ندارم

خوشبحالت کاش من جای تو بودم

نمیاد همسرم میگه مشکل این جوری حل نمیشه چرا پول خرج کنم ی نفر برام حرف بزنه

خب خودت تنهایی برو

به هر حال هر کاری که از دستت بر میاد برا نجات زندگیتون انجام بده

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤