نخودچی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1386 عنوان خانومایی کiuiیاivfانجام دادید میشه لطف کنید بیاید خاهش میکنم 276 بازدید | 26 پست مورفولوژی همسزم۳هست و دکتر گفتن باید iuiیاivfکنم 1400/05/18 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخودچی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1386 میشه بگید شما چن بار انجام دادی ک جواب گزفتین چ کارایی قبلش انجام دادید
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 من فقط ی بار ivf انجام دادم ک مثبت شدم مشکل هم از شوهرم بودکار خاصی نمیخواد دکتر خودش میگه باید چیکار کنیامپول اینا زیاد داره دیگهIui انجام ندادم
نخودچی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1386 من فقط ی بار ivf انجام دادم ک مثبت شدم مشکل هم از شوهرم بود کار خاصی نمیخواد دکتر خودش میگه باید چی ... چجوری تخمک گیری میکنن با سوزن؟میشه بگید جقد درد داشت واقعا ممنونم ک جواب دادید
نخودچی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1386 من فقط ی بار ivf انجام دادم ک مثبت شدم مشکل هم از شوهرم بود کار خاصی نمیخواد دکتر خودش میگه باید چی ... چزاivfانجام دادید؟وقتی خودتون مشکلی نداشتیددکترiuiبهتون میشنهاد ندادن؟
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 روش تخمک گیریش چجوریه درد داره قبلش کلی امپول اینا استفاده میکنی ک تخمدان تحریک بشه تخمکا بیشتر بشنتخمک کشی هم درد نداره بیهوش میکنن 10 دقیقه بیشترم نیساگ تخمکات زیاد باشن شاید هایپر بشیینی بعدش دلدرد میگیری ک باید چیزای شور بخوری تا خوبشی
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 چجوری تخمک گیری میکنن با سوزن؟میشه بگید جقد درد داشت واقعا ممنونم ک جواب دادید نمیدونم عزیزم بیهوش بودماصلا هم درد نداشتب هوش اومدم ی ذره درد پریودی داشتم ک بعدش دوغ شور و سوپ اینا خوردم خوب شدم
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 چزاivfانجام دادید؟وقتی خودتون مشکلی نداشتیددکترiuiبهتون میشنهاد ندادن؟ شوهرم تعداد و مورفولوژی و تحرکش مشکل داشت ضعیف بوددکترم سونو کرد گفت ی مقدار تخمدونات ضعیفن ک بهتره همون اول بریم سراغ ای وی اف
نخودچی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1386 شوهرم تعداد و مورفولوژی و تحرکش مشکل داشت ضعیف بود دکترم سونو کرد گفت ی مقدار تخمدونات ضعیفن ... ممنون عزیزپ ک جوابمو دادی ان شاالله نینیت سالم بیاد بغلت برا منم خسلس دعا کن
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 ممنون عزیزپ ک جوابمو دادی ان شاالله نینیت سالم بیاد بغلت برا منم خسلس دعا کن خواهش میکنم گلمانشاالله بزودی نینی میاد توی دلت بدون ivf و iuiهمینجا یکی رو میشناسم ک قرار بود ivf کنه رفته بود سونو بهش گفتن خانوم شما ک بارداری😍😁اصلا هم استرس نداشته باشاگ متولد 77 هستی ک سنت کمه حتما زود جواب میگیری.
نخودچی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1386 خواهش میکنم گلم انشاالله بزودی نینی میاد توی دلت بدون ivf و iui همینجا یکی رو میشناسم ک قرار بود i ... مرسی عزیزم.چ حس خوبی داشته خوش بحالش خدا نصیب منم بکنه.ن الکی زدم ۷۷ متولد۷۲ هستم
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 مرسی عزیزم.چ حس خوبی داشته خوش بحالش خدا نصیب منم بکنه.ن الکی زدم ۷۷ متولد۷۲ هستم انشاالله بزودی تاپیک مامان شدنتو بزنی بازم سنت خوبه بالا نیستیمنم 74 هستم