2777
2789
عنوان

خانومایی چادریی شیک یدیقه لطفا

163 بازدید | 14 پست

چیکار میکنید انقد شیک هستید جنس چادرتون چیه 

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

نمیدونم جنسش چیه از دیجی کالا خریدمش. جلوبستس. روبند هم داره که قسمت یقه وایمیسه و میشه کشیدش رو صورت. تا دماغ.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه

کنکن هست

ست روسری و ساق روشن 

کفش اسپرت عینک و ساعت اینارو بپوش شیک میشی😌😁😁😁

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم جنسش چیه از دیجی کالا خریدمش. جلوبستس. روبند هم داره که قسمت یقه وایمیسه و میشه کشیدش رو صور ...

عکس داری ازش

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
نمیدونم جنسش چیه از دیجی کالا خریدمش. جلوبستس. روبند هم داره که قسمت یقه وایمیسه و میشه کشیدش رو صور ...

شال هم سر نمیکنم با چادرم.

کن کن . چادری انتخاب کن که به هیکلت بیاد .روسریت رو‌خیلی مرتب ببند .تمیزی و اتو داشتن لباساهم خیلی مهمه .کفشاتم خیلی تمیز باشه .لازم نیست صرفا کار خاصی بکنید برای شیک پوشی اونم تو این گرونی :آراسته بودن خودش به نظرم کلی شیک‌پوشیه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
پیدا کنم از دیجی کالا بفرستم

مرسی منتظرم❤

قشنگه چند گرفتی👌

ممنون چند سال پیش گرفتم حدود صدوخورده ای اینا بود. بین صد تا دویست.

چه جالب فكر نميكردم چادري باشي؟

روبنده سخت نيست؟ خيلي مذهبي هستي؟

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
چه جالب فكر نميكردم چادري باشي؟ روبنده سخت نيست؟ خيلي مذهبي هستي؟

من کلا به اینکه پوشش سلیقه ایه و شخصیه اعتقاد دارم 

تیپ اسپرت هم دوس دارم 

اما بیشتر وقتا چادر میپوشم 

خیلی دوسش دارم راحته خنک هم هست. 

مذهبی که نمیدونم والا.. انشالله که آدم خوبی باشم نمیدونم چقدر مذهبیم.