2777
2789
عنوان

چجوری پولم رو زیاد کنم

378 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر 

من یه 20 یا 25 میلیونی پول دارم فعلا نقد نیست چیکار کنم پولم زیاد بشه؟؟ بابام تو پاییز سال قبل یه پراید خريد با همین اندازه پول یکی دوماه پیش فروخت 50 میلیون😐اونوقت پول من هنوز تو متکامه می خوام کلم رو بکوبم دیوار😂

خب بگذریم سوال من اینه که حالا با این پول چیکار کنم نظر خودم بورس هست و این که بنظرتون بذارم صندوق درآمد ثابت کیان؟؟ 

یه 50 میلیونی هم یکی از آشناها داره میتونیم با هم جمع کنیم یه کاری کنیم خودمم بیکارم ولی درس دارم برای هر کدوم ایده جدا بدید 

مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده یکی باهاش کار کنه کسایی هستن که پول نیاز دارن واسه کسب و کارشون بده به اونا ،یا باهاش یه بوتیک بزن یا چندتا دوچرخه بخر بزار یه گوشه بعدا بفروش یا طلا بخر

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
بده یکی باهاش کار کنه کسایی هستن که پول نیاز دارن واسه کسب و کارشون بده به اونا ،یا باهاش یه بوتیک ب ...

دوچرخه رو موافقم بوتیک هم موافقم طلا رو نمیدونم باز گرون بشه یا نه🤔اونایی که پول نیاز دارن رو از کجا پیدا کنم از فامیل؟