2777
2789
عنوان

ازدواج صوری، همخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6216 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگم عیب نداره نمیخوام ک طلاق بگیرم اون اقا هم هرکاری دلش خواست بکنه،چه دوس دختر بگیرع چ هرکار دی ...

اسی چند سالته 

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
خب میگم عیب نداره نمیخوام ک طلاق بگیرم اون اقا هم هرکاری دلش خواست بکنه،چه دوس دختر بگیرع چ هرکار دی ...

خب تو مشکل نداری با تو رابطه داشته باشه بعد بره با دخترا خب این که خیانت میشه پس اگه اون هر کار دلش خواست میتونه بکنه تو هم نباید اجازه بدی پا رو خط قرمزات بزاره مثل برادر باشه اما فکر نکنم همچین چیزی باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نمیتونی درس بخونی بری ی شهر دورتر هم کار کنی هم درس بخونی؟؟چرا هدفت اینجوری نیس 

اتفاقا دانشگاهم یه شهر دیگه‌س ولی الان مجازیه و هروقتم اونجا بودم مدام زنگ میزدن،روزایی ک کلاس نداشتم برمیگشتم خونه

اون شخص رو نمیخوام مث اغا بالاسر فقط مثل همخونه باشیم، رابطه و اینا هم مهم نیس فقط تظاهر کنم ک متاهل ...

چرانمیخای کسیو دوست داشته باشی

اشتباه نکن بدن خودتو به هرکس نسپار 

خداروچه دیدی شاید عاشق یکی شدی که خوشبختت کرد

عزیزم همچین کسی نیست مردا رابطه جنسی براشون مث نون شبه اگرم قبول کنه همچین چیزی رو یه روزیا یه شب ...

دورت بگردم منم با این موضوع مشکل ندارم فقط میخوام راحت شم از زندگی خانوادگیم

دورت بگردم منم با این موضوع مشکل ندارم فقط میخوام راحت شم از زندگی خانوادگیم

درخواست بده تا راهنماییت کنم

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.
اسی میگه براش مهم نی. خب این طوری که وضعش بدتر میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخه نمیخوام طلاق بگیرم، پسرایی هستن ک همجنسبازن و از ترس ابرو ازدواج نمیکنن یا کسایی ک تنوع طلبن همین چاره‌شونه