2777
2789
عنوان

ازدواج صوری، همخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6196 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر کوچیکی زندگی میکنم ولی کار ندارم فوقش میریم یه شهردیگه فقط میخوام بدونم ادمشو چطور پیدا کنم خرجم ...

خب چه دردیه؟ خودت برو مستقل زندگی کن

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عیب نداره فقط جوری باشه که همه فک کنن ازدواج کردم

مگ میشه مهم نباشه بعد میای همینجا میگی شوهرم اله شوهرم بله نمیتونم طلاق بگیرم پشتیبان ندارم پدر هرچقددددممم بد باشه بهتر از شوهر بده 

ببین خودت داری میگی زندگی واقعیه و داستان و رمان زرد ایرانی نیست که تهش تو هیچیت نشه و اون همخونه عا ...

اره جونم ولی بخدا دارم عذاب میکشم ، من برا کار خونه چقد میتونم درامد داشته باشم اخه که خرج خودم و گاهی ابجیمو بدم

اینا فقط مال رمان ها هست مگه میشه ازدواج کرد بعد رابطه نباشه اونم دختر و پسر تو یه خونه فکر نکنم همچ ...

خب میگم عیب نداره نمیخوام ک طلاق بگیرم اون اقا هم هرکاری دلش خواست بکنه،چه دوس دختر بگیرع چ هرکار دیگه ای

این ره که تو می‌روی به ترکستان است 

اون پسر میتونه چند تا پسر دیگه بیاره 

اون وقت بجای یه پسر با چند پسر همخونه میشی و اون موقع وقت نمیکنی سرکار بری و مستقل بشی 

ازدواج کن، به طرف بگو من میخوام سرکار برم، اخلاقم این‌طوریه، تو خونه نمیمونم، ببین جوابش چیه