2777
2789
سلام میتونین از پایتون یا سی پلاس پلاس شروع کنین برای یادگیری هم منبع زیاده هم فارسی هم انگلیسی اگر ...

سلام ٠ممنونم شما کدنويس هستيد؟

انگليسيم هم خوبه اما بعيد ميدونم تا اين حد جوابگوباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ٠ممنونم شما کدنويس هستيد؟ انگليسيم هم خوبه اما بعيد ميدونم تا اين حد جوابگوباشه

من رشتم کامپیوتره و تازه شروع کردم ترم سوم میرم ولی سی پلاس پلاس تا حد متوسط یاد گرفتم . به طراحی وب علاقه داری یا برنامه نویسی اندروید و اپلیکیشن ؟

من رشتم کامپیوتره و تازه شروع کردم ترم سوم میرم ولی سی پلاس پلاس تا حد متوسط یاد گرفتم . به طراحی وب ...

چه جالب

من به طراحي اپليکيشن علاقه دارم و فرصت کافي هم براي يادگيريش دارم اما خب نميدونستم از کجا بايد شروع کنم چون ايده هاي جالبي براش دارم

چه جالب من به طراحي اپليکيشن علاقه دارم و فرصت کافي هم براي يادگيريش دارم اما خب نميدونستم از کجا ب ...

برای اپلیکیشن مناسب ترین زبان برنامه نویسی جاواس چون کاربردش زیاده در این زمینه ولی معمولا برای اشنایی بهتره اول الگوریتم نویسی یاد بگیری بعد برای مقدمه زبان سی پلاس پلاس  تا حد متوسط یاد بگیری بعد بری سراغ زبانی که دوست داری مثل جاوا توی گوگل سرچ کنین سایتای زیادی میاره برای یادگیری 

سایت های انگلیسی زیادیم هس بهترینشw3school 

البته این مسیری که گفتم برای کسیه که بخواد به شکل حرفه ای و اصولی دنبال کنه وگرنه خیلیا از همون اول ...

ممنونم گلم،بعد اين فرايند چقدر زمان ميبره؟

براي يادگيري سي پلاس پلاس ويديو هاي يوتيوب مناسبه؟

من خودم پي اچ پي رترجيح ميدادم تا قبل از حرفاي شم

یادگرفتنش زمان زیادی نمیبره اما اگر میخوای درامد داشته باشی و قرارداد ببندی باید حداقل یک سال فقط تمرین کنی تا حرفه ای بشی تازه حداقل دنیای وسیعی داره برنامه نویسی همیش باید در حال یادگیری باشی و تمرین و اینکه مثل زبان نباید فاصله بندازی چون فراموش میشه برای سی پلاس پلاس اره یوتیوب خوبه ولی اگرم پیدا نکردی چیزی که میخوای و سایت های فرادرس و مکتبخونه و اینا دوره اموزشی دارن .

زبان php و پایتون اینا بیشتر برای. طراحی وب استفاده میشه و از جاوا راحت تره.