2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3212 بازدید | 25 پست
منم داشتم رفتم اکو و نوار قلب خداروشکر چیزی نبود و از معده‌م بود البته برا من موقع فعالیت تشدید نمی ...

منم موقع فعالیت تشدید نمیشه بیشتر موقع دراز کشیدن رو پشت زیاد میشه و انگار عضلانی هم باشه وقتی خم و راست بشم حسش میکنم

جرئت دکتر رفتن ندارم تو این وضعیت ولی اگر تا چند روز دیگه ادامه داشت میرم حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موقع فعالیت تشدید نمیشه بیشتر موقع دراز کشیدن رو پشت زیاد میشه و انگار عضلانی هم باشه وقتی خم و ...

خوب پس انشالله که چیزی نیست

یا کوفتگی یا از معده‌س چون موقع استراحت زیاد میشه

انشالله برطرف میشه اگه نشد برو یه نوار قلب بگیر😘😘

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
مال من همین درد سمت راستم بود من فکر میکردم کیسه صفرا باشه رفتم دکتر چیزی نبود خداروشکر بعد از چند ر ...

خودم هم احتمال میدم عضلانی باشه مثلا بد خوابیدم عضله هاش کش اومده باشه

منم موقع فعالیت تشدید نمیشه بیشتر موقع دراز کشیدن رو پشت زیاد میشه و انگار عضلانی هم باشه وقتی خم و ...

بابا قولنج کردی دیگه یه روغن زیتون بیار بده شوهرت لباساتو بکن قشنگ ماساژ بده کمروپشت وکتف وپشت گردنتو بعد بگو قولنجتو بشکنه اونموقع یه تق تق تق تق متوالی میشنوی 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش