2777
2789
عنوان

بیاین از لاکچری بازیاتون بگینننن🤗😎💀👌🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی ایفون خریده بودم به شوهرم گفتم نشستم تو اسنپ هی پیام بده راننده صدای دینگ دینگ‌ پیامامو بشنوه،بفهمه ایفون دارم 😂😂😂❤️😂

ولی الان دیگ برام مهم‌نیس کلا گوشیم رو‌یی صداس😂😂

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍
گوشی ایفون خریده بودم به شوهرم گفتم نشستم تو اسنپ هی پیام بده راننده صدای دینگ دینگ‌ پیامامو بشنوه،ب ...

بی صداس 

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍
وقتی رستوران میرم غذا رو نصفه میزارم میام خونه

اوووو چه لاکچری من یه تیکه پیتزا تو یخچال داسته باشم شب خوابم نمی‌بره که مبادا شوهرم صبح زودتر از من بلند بشه بره بخوره 

میرم جوری پشت گوجه و خیار و سس و اینا قائم میکنم که انگار چنین چیزی تو یخچال نبوده 😂😂😂😂

خدایا شکرت 🙏🏻
خدایی این واقعا لاکچری نیست از نظرم خیلی هم کار زشتیه

چیع نکنه حسودیت میشع😎🔪

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌