2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 79 پست
من ۱۲ سالم بود برا هواپیما دست تکون میدادم برام بوق بزنه :/ ینی چی این بچه حتی ب بلوغم نرسیده ک

زمان ما با بچه های الان فرق میکنه من تو۱۲سالگی تو کوچه بازی میکردم هنوز ولی الان جای ما دختر ۱۲ یا ۱۳ ساله رو عقد میکنن بعدش من با ۲۶ سال سن باید برم از اون چیزی یاد بگیرم یکیشون همین دو هفته پیش عروسیش بود مثل یه زن با تجربه رفتار میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن  نه انصراف  و ن مرخصی  معلق  الان بعد ۵سال بخوام برم   باید کلی جری ...

منم اخه دوستم الان چنین شرایطی داره

ینی نه اصراف داده و نه مرخصی 

اون رشتش زیست شناسیه

دانشگاه دولتیه

آفرین حتما خودتونم خانواده خوبی هستین عزیزم که بچه شون رو دادن بهتون ❤️🌸

فدات گلم لطف داری تازه تک دخترم هست اره خودشون میگفتن خیلی تحقیق کردیم و همه خوبه خودتون و پسرتونو میگفتن دیگه خاطمون جمع شده😄

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
۱۹ ازدواج کردم کاش ۲۴ ازدواج میکردم . اما با بچه درس هم خوندم نفر اول دانشگاه هم شدم 😁😁

خواستن توانستن است زمان دانشگاه من هم شاگرد اولمون یه بچه یکساله داشت

حالا پسر خوبیه ؟

آره بدنیست ،ولی من برای فراراز جو خونمون ازدواج کردم،پدرم خیلی آدم تعصبی بود جوری که حتی آهنگ گوش دادنو بد میدونست ،به خاطر یه سری فکرای قرن هجری حتی اجازه نداشتیم با خانواده مادرم جز پدربزرگ ومادر بزرگ رفتاروآمد داشته باشیم ،حتی برای عروسیم نیومد وفقط وقتی خطبه عقدو خوندن بود وزود رفت

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
خواستن توانستن است زمان دانشگاه من هم شاگرد اولمون یه بچه یکساله داشت

واقعا بله .من چون شرایطم با بقیه دانشجوها فرق میکرد تلاشم بیشتر بود و هم ۳ ترم نفر اول شدم و 6 ترمه لیسانس گرفتم.

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍