2777
2789

سلام دوستان من بعد از ۷ سال با کلی درمان و سختی کشیدن با روش ای وی اف باردار شدم الان دنبال یه دکتر زنان و زایمان در شهرکرد هستم ک کارشون واقعا عالی باشه و برای بیمار وقت بزاره و ارزش قائل باشه 

لطف کنید اگه کسی و می شناسید یا تجربه ای دارید راهنماییم کنید 

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲

الان که بحثش شد بچه ها میشه یکم از شهرتون بگین؟مثلا سطح علمی دانشگاهش یا امنیتی که داره 

من واسه انتخاب رشته ام اولویتمو زدم آموزش ادبیات  محل تحصیلم شهر کرد میشه

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁

سلام عزیزم مبازک باشه راستش من خودم خیلی حساس بودم به این موضوع تحقیق کردم حتی یک جلسه پیش ویدا صفی خانی رفتم اصلاااااا راضی نبودم 

الان میرم پیش فاطمه بیاتی خیلی صبوز حوصله دار دکتر خوبی هم هست بازهم خودتون پرس و جو کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که بحثش شد بچه ها میشه یکم از شهرتون بگین؟مثلا سطح علمی دانشگاهش یا امنیتی که داره  من ...

سطح دانشگاه ها خوبه 

امنیت هم خدایی خوبه میدونی کسی به کسی کار نداره همه سرشون تو لاک خودشون 

سلام عزیزم مبازک باشه راستش من خودم خیلی حساس بودم به این موضوع تحقیق کردم حتی یک جلسه پیش ویدا صفی ...

ممنون عزیزم سلامت باشید 

مرسی بابت راهنماییت میشه ادرسش و شماره تماسش رو بهم بگی؟

نمیدونی برای زایمان کدوم بیمارستان میره؟

ممنون عزیزم سلامت باشید  مرسی بابت راهنماییت میشه ادرسش و شماره تماسش رو بهم بگی؟ نمیدونی برا ...

هاحر و پارسیان 

ادرسش روبه رو مجتمع امام صادق ساختمان پزشکی بهرام طبقه سوم شمارش تو نت بزنی هست  روزا زوج هستش یک دوروز زودتر هم نوبت بگیر 

الان که بحثش شد بچه ها میشه یکم از شهرتون بگین؟مثلا سطح علمی دانشگاهش یا امنیتی که داره  من ...

از نظر امنیت ک مشکلی نداره خوبه 

از نظر سطح علمی هم  خوبه 

هاحر و پارسیان  ادرسش روبه رو مجتمع امام صادق ساختمان پزشکی بهرام طبقه سوم شمارش تو نت بزنی هس ...

ممنون خانمی

انشالله به سلامتی دوران بارداریتون و طی کنید و به سلامت زایمان کنید😘

سطح دانشگاه ها خوبه  امنیت هم خدایی خوبه میدونی کسی به کسی کار نداره همه سرشون تو لاک خودشون&n ...

خیلیم عالی مرسی عزیزم

آخه من فک کنم سه تا اولویت اولم این دانشگاهه خواستم بدونم چجوریاس اگه قبول بشم  

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁
من شهرکرد درس خوندم دانشگاهمون رو دوست داشتم

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

البته قبلش از چند نفر پرسیدم کلی تعریفشو کردن که شهر آروم و بی حاشیه ایه و واسه من مناسبه