2777
2789

دوستان، مشکلم پانیک و افسردگی هست، دنبال یه دکتر روانپزشک خوب و دلسوز هستم که پولکی نباشه و وقت بذاره، کسی رو سراغ دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چن وخ یبار دچار حمله میشی؟همسر من چند ماه پیش یبار براش اتفاق افتاد دیگه تکرار نشد ،ممکنه دوباره اونجوری بشه؟میترسم وقتی بیرونه خدایی نکرده اتفاق بیوفته یا موقع رانندگی

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
عزیزم چن وخ یبار دچار حمله میشی؟همسر من چند ماه پیش یبار براش اتفاق افتاد دیگه تکرار نشد ،ممکنه دوبا ...

بهتره پزشک نظر بده، چی بگم والا، من هر وقت استرس دارم دچار حمله میشم

چند وقته قرص میخوری؟ دوزش چقدره؟

برای من تازه یه ماهه اینجور شدم تپش قلب شدید بعدش نفس تنگی و احساس خفگی بعدم گرگرفتگی اصلا احساس مرگ،دکتر قلب اکو کرد ازمایش داد همه چی سالم،روانپزشک تشخیص داد فعلا تازه دارو نوشته ک سروع کنم البته دکتر قلب دو نوع دارو داد ک روانپزشک گفت برات تاثیری نداره ضعیفه