2777
2789
عنوان

دچار حمله پانیک میشم، روانپزشک خوب میشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
برای من تازه یه ماهه اینجور شدم تپش قلب شدید بعدش نفس تنگی و احساس خفگی بعدم گرگرفتگی اصلا احساس مرگ ...

منم دقیقا از پارسال همینطور شدم

اول تپش قلب گوپ گوپ بدددد... بعد نفسم میگیره! انگار دنیا میشه قبر برام!!! هر چی میرم تو هوای بازم فایده نداره

وقتی پارسال دختر خالم از کرونا فوت شد اولین حمله شدیدم بود. دیگ ازو ب بعد دارم ولی هی سعی میکنم کنترلش کنم. بگم تو ریه ت سالمه. قلبت سالمه.. روانی هس آروم باش... ولی خیلی اذیتم

روانپزشک نرفتم. چون معتقدم فقط خودم میتونم ب خودم کمک کنم. الانم باردارم بهتره قرص نخورم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا از پارسال همینطور شدم اول تپش قلب گوپ گوپ بدددد... بعد نفسم میگیره! انگار دنیا میشه قبر ب ...

خوب کردی، بارداری بهتره دارو نخوری، من مشکلاتم بیشتره حتما باید دکتر برم، روانپزشک خوب نمیشناسین بچه ها؟

خوب کردی، بارداری بهتره دارو نخوری، من مشکلاتم بیشتره حتما باید دکتر برم، روانپزشک خوب نمیشناسین بچه ...

من جایی سراغ ندارم

من حس میکنم همه ی این حال بدم از کرونا و استرس از دس دادن عزیزان هس

الهی خدا ب هممون ارامش بده

خوشبحالت حامله هستی چند ماهه!! دعا کن برام 

ایشالا توام میشی

من پارسال دخترمو تو ماه هفت بارداری از دس دادم زجر بود ک کشیدم خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه‌ هم جسمی هم روانی... بعدشم ک اقدام شروع کردم ۶ماه طول کشید چون شوهرم مشکل داشت

همه روزای سخت دارن روزی خوبم میاد‌...

برات دعا میکنم ب زودی چشمت روشن میشه💚💚💚

ایشالا توام میشی من پارسال دخترمو تو ماه هفت بارداری از دس دادم زجر بود ک کشیدم خدا نصیب گرگ بیابون ...

الهی روزای شادی ب دینا اومدن کوچولو رو میبنی و بغلش میکنی و میشه یه مامان مهربون و شاد،خنده هاش حالتو شاد میکنه مطمعن باش 

الهی روزای شادی ب دینا اومدن کوچولو رو میبنی و بغلش میکنی و میشه یه مامان مهربون و شاد،خنده هاش حالت ...

الهی امین. ارزومه💚

توام ی دوقلو گیرت بیااااد دیگه نذارن لحظه ای ب خودت فکر کنی😍😂💜💚

شوهرت دارو چی خورد

ال کارنتین. ویتامین ای و سی و روی و زینک

دارو گیاهی خرنوب. جنسینگ. گرده لقاح

نمیدونم ب ازمایش اسپرم واردی یا ن. ولی تحرکش ۳درصد بود فقط.... ک سر دوماه شد ۴۳ درصد و باردار شدم

چقد پانیک زیاد شده قبلا فقط دوسه نفر بودیم😄

ورزش منظم از هردارو و مشاوره ای واسه پانیک بهتره

تغذیه(نخوردن سردیجات) و در آخر قرصی که پزشک بهت داده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن