2777
2789

خانما من چند روز پیش استرس بدی بهم وارد شد الان چند روزه اصلا نتونستم غذا بخورم خیلی گشنمه ولی حالم به هم میخوره هیچی از گلوم پایین نمیره توروخدا اگه تجربه ای دارین بهم بگین دعاتون میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم بنظرت اگه راهی بلدی توروخدا بگو خیلی اذیت میشم

سعی کن ب اون استرسی ک بت وارد شده فک نکنی

اگ دیدی خیلی بدتر شدی برو پیش دکتر بت دارو بده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
چیکار کنم بنظرت اگه راهی بلدی توروخدا بگو خیلی اذیت میشم

زمان بگذره بهتر میشی

من بعد فوت بابام چند روز غذا نخوردم

هنوز بهش فکر میکنم، باورم نمیشه!

جالبه، احساس گرسنگی هم نداشتم

اصلا انگاری این دنیا نبودم

من کللللی ازمایش اینا دادم اندوسکوپی هررر چیزی که فکرشو بکنی دکتر میگه بخاطر اعصابه

بالای شکمت رو دلت درد میگیره؟

راه میری حالت تهوع میگیری؟

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
زمان بگذره بهتر میشی من بعد فوت بابام چند روز غذا نخوردم هنوز بهش فکر میکنم، باورم نمیشه! جالبه، ...

خدا رحمتشونه عزیزم 

منم تعجب میکنم چطور تا حالا از گشنگی نمردم خیلی بیحالم 

بالای شکمت رو دلت درد میگیره؟ راه میری حالت تهوع میگیری؟

نه من معدم سنگینه اصلا نمیتونم چبزی بخورم هیچ غذایی نمیتونم بخورم و حالت تهوع میگیرم وگرنه درد نداشتم