2777
2789
عنوان

کیا کرونا داشتن و امپول دگزا زدن؟

1644 بازدید | 28 پست

کسی بوده؟

کروناتون در چه حد بود خونه بودین یا رفتین بیمارستان

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
من و شوهرم حالمون بو نبود 3 تا زدیم

منم حالم خیلی بد نیست دکتر سه تا داده روز درمیون

فکر کردم برای مریضای بستری باشه

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شدین دگزا زدین ؟؟سی تی ام دادین  چه علایمی داشتین عزیزم؟

من هنوز تازه دیروز اولیشو زدم، دوتا دیگه مونده

علایم اولیه ام تب ولرز و بدن درد بود، بعد ابریرش بینی اضافه شد و سرفه های خلط دار

یک هفتع دارو مصرف کردم نسخه دومم توش سه تا دگزا داشت که تازه دیروز اولیشو زدم

سی تی ندادین ؟  ایشالله که با همینا خوب خوب بشین

نه باید نسخه ام تموم بشه بعد،

یکی همون روز سوم دادم که دکتر گفت زود بوده و ارزشی نداره،

ممنون التماس دعا🙏😔

نه باید نسخه ام تموم بشه بعد، یکی همون روز سوم دادم که دکتر گفت زود بوده و ارزشی نداره، ممنون التم ...

امین ایشالله خیره 

منم از روز اول علایمم روز نهم اینا میشه امروز سی تی دادم کف دکتر خوبه درگیری خیلی کمه به ۵ ام نمیرسه که مال همه شاید اینجوری باشه ، من اسهالم بیحالم روده هام صدا میده مدام و حرکت میکنه ، 

ممنون خدا🍃🍃🍃
نه باید نسخه ام تموم بشه بعد، یکی همون روز سوم دادم که دکتر گفت زود بوده و ارزشی نداره، ممنون التم ...

سلام مجدد عزیزم بهتر شدی شما ؟؟ 

من دیروز خیلی خوب بودم بثیهو دیشب حالم بد شد انقد بی جون بودم بدنم لمس شده بود امروز دکتر رفتم کف طبیعیه ی روز بدی ی روز خوبی خیلی بی حالم اصلا خیلیه ،من از روز علایمم شدیدم امروز میشه روز ۹ هم و ۴ روز قبلترشم علایم خفیف تر داشتم که میرفتن میومدن 

ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام مجدد عزیزم بهتر شدی شما ؟؟  من دیروز خیلی خوب بودم بثیهو دیشب حالم بد شد انقد بی جون بودم ...

سلام گلم اره منم همینطورم. ضعف عمومیم زیاده متاسفانه این کرونای جدید همینطوره، همون لحظه ای که فکر میکنی خوبی،،باز حمله میکنه 😔

انشالله خدا سلامتی بده بهت🙏❤

سلام گلم اره منم همینطورم. ضعف عمومیم زیاده متاسفانه این کرونای جدید همینطوره، همون لحظه ای که فکر م ...

ایشالله به همون سلامتی بده و به خیر بگزره ، شما روز چندمی ببخشید انقد سوال میکنم 🥺

من همسرم امروز رفت تست داده مثبت شده ولی حالش خیلی خوبه فقط امسیژن خونش اومده ۹۳ بنظرتون غیر طبیعیه ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃
ایشالله به همون سلامتی بده و به خیر بگزره ، شما روز چندمی ببخشید انقد سوال میکنم 🥺 من همسرم امروز ...

من الان ۱۴ روزه و همسرم ۱۱ روز

میگن علایم دلتا خیلی مرموزه، یواش یواش پیش میره و یکدفعگی نشون میده من الان نگران همسرمم بیشتر ، فقط ضعف و بیحالی داره از طرفی سیگار هم میکشه هرچی میگم برو سیتی بده نمیره.

عزیزم دکتر بمن گفت اکسیژن زیر ۹۵

ولی ما با دستگاه اکسیمتر که از دار خونه خریدم اندازه گرفتم ما ۹۲ هستیم

امیدوارم خدا بخیر بگذرونه برای همه🙏😭

من الان ۱۴ روزه و همسرم ۱۱ روز میگن علایم دلتا خیلی مرموزه، یواش یواش پیش میره و یکدفعگی نشون میده ...

میگن ده روز به بعد شرایط بحرانی رو رد میکنه ادم اتفاق بدی بخواد بیافته از روز ۵ تا دهم میافته ، ایشالله که بخیر گزروندیم ، به همسرتون بگیر سیگار نکشه تو این اوضاع خیلی سمه ، منم دستگاشو خریدم چک میکنم مال من ۹۶ همیشه ، مال همسرم هیچ علایمی نداره ۹۳ که رفت سی تی داد سیتیش خداروشکر از من سالم تر بود ، همینکه میگن این دلتا علایمش یهو میاد ادم دلشوره میگیره ، ایشالله که تموم شده 

ممنون خدا🍃🍃🍃
میگن ده روز به بعد شرایط بحرانی رو رد میکنه ادم اتفاق بدی بخواد بیافته از روز ۵ تا دهم میافته ، ایشا ...

اره دقیقا... همین که علائمش میره باز بکدفعه میاد خیلی بده

ممنون عزیزم. سلامت باشئ🙏🌳🌲❤